18 Март, 2023 07:00 9 920 0

Дневен хороскоп за 18.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Съвсем не лош ден за Лъвовете

Дневен хороскоп за 18.03.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Уж ден като ден, прилича на всички останали и все пак единствен и неповторим. От вашите решения зависи не само вашият живот, но и този на околните. Решавайте внимателно.

Телец

С доста мистичен плам посрещате този ден, но практичния дух изглежда ще отстъпи. Хубав ден за пазар. Купете си нещо за душа - книга или музика, ще се почувствате страхотно.

Близнаци

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Рак

Малко трудно ще можете да мръднете от предначертания план, колкото и да ви се иска. В крайна сметка този план сте си го поставили, за да го изпълните, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разпускане.

Лъв

Съвсем не лош ден за вас. Всички ще ви се чудят откъде намирате такива сили, за да се справяте с предизвикателствата, които ви се изпречват. Е, само вие си знаете какво ви коства това, но днес ще се справяте удивително безпроблемно. Използвайте момента да финализирате започнатото.

Дева

Всичко днес ще ви струва на шега и нищо чудно наистина да е така. Настроението ви ще е заразно. Ще успеете да предадете вируса на оптимизма и вярата си на всички околни.

Везни

Ще сте абсолютно убедени в неилюзорността на материалните неща, но ще се намери кой да ви провокира. Дали абсурдността не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?

Скорпион

В страхотно настроение ще посрещнете деня, възлагайки големи надежди на новия сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния плам, който гори във вас.

Стрелец

Отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си задължения и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то никак не е малко.

Козирог

Имате да мислите за материалната страна на нещата днес. На кого колко давате и с радост ли давате. А дали получавате със същото чувство или смятате, че вие така или иначе заслужавате повече. Ей, такива едни въпроси, на които все страхувате да отговорите. Днес също може би.

Водолей

Хубав ден, изпълнен с приключения и търсения. Ще сте разсеяни малко повече от обикновено, но за ваш късмет, всички ще го отдадат на пролетната умора. Добре, че е събота, та нещата могат да се случват и с малко закъснение.

Риби

Ден, в който ще сте в състояние да откриете хармонията около себе си, но най-вече в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА