Last news in Fakti

19 Март, 2023 07:00 9 356 1

Дневен хороскоп за 19.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Безгрижен ден за Рибите

Дневен хороскоп за 19.03.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Всяка неделя е празник, време за радост и празнуване на живота. Днес желанията ви ще са твърде обсебващи и страстни. Бъдете наясно със себе си и с последствията от действията ви преди всичко.

Телец

Бъдете по-предпазливи по паричните въпроси. Ще изхвърлите повредените неща, а бихте могли лесно да ги поправите. Мислете преди да действате. Добре е ако можете да отделите време и за разходки навън, ще се почувствате по-свежи и изпълнени със сили.

Близнаци

Можете да направите този ден много вълнуващ, ако не се излежавате до късно. Ако се пораздвижите навън може да срещнете стари приятели, но дори и да си останете у дома, бъдете готови да посрещате гости.

Рак

Най-вероятно е да си останете вкъщи, където има много неща за вършене. Ако обичате да готвите, чистите или шиете, ще си прекарате приятно с любимите си занимания. Само се опитайте днес да не прекалявате с кулинарните удоволствия.

Лъв

Трябва да намерите начин да балансирате задълженията си и времето за релаксиране, да успеете да разграничите личното от служебното. И ако още не сте го направили, дано поне пролетта ви накара да се замислите.

Дева

Ще изпитвате силна нужда от движение и останалите трудно ще се включат във вашето темпо. Денят е идеален за срещи с приятели, пътешествия, но също и за учене. Ако имате да се подготвяте за изпит днес бихте могли да го сторите много по-лесно и приятно от друг път.

Везни

Ще успявате добре да се владеете, но не задържайте напрежението в себе си, разпуснете сред природата. Днес не е подходящ ден за работа или поправка на машини и апарати, само ще се ядосвате, че нищо не се получава. Оставете тези работи за след два-три дни.

Скорпион

Днес ще сте просто олицетворение на добрия тон, дори самите вие няма да се познаете. Хубаво е отвреме-навреме да сте по-толерантни и компромисни, това е важно за добрите отношения.

Стрелец

Ден за сериозни разговори. Внимавайте как общувате с другите. Емоциите са хубаво нещо, но все пак е важно да се отговорни към решенията, които вземате и обещанията, които давате. Преценявайте правилно.

Козирог

Ще изпитвате леко неудовлетворение от живота си. Не забравяйте, че днешния ден силно изкривява верните представи за света и хората около вас. Прегледайте задачите, които ви чакат през седмицата, днес може да се подпомогнете малко.

Водолей

Днес ще се чувствате готови за подвизи, внимавайте обаче, защото може да сте надценили възможностите си. Не споделяйте с всеки срещнат намеренията си. Най-добре е този ден да излезете навън или да измислите някакъв друг начин за подобряване на физическото си състояние.

Риби

Очаква ви един безгрижен ден, в който ще съумеете да забравите всичко, което ви тежи на душата. Радвайте се на цъфтящата природа, усмихвайте се повече и всички положителни емоции, които успеете да натрупате ще ви сгряват през цялата следваща седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Благодаря Ви За ХороскопИнфото госпожа Маринова Позитивен Ден На Всички Хора