Last news in Fakti

13 Септември, 2013 12:36 2 848 0

Нико Тупарев: Парис е "странна птица"

  • парис хилтън-
  • нико тупарев-
  • риалити

Във VIP Brother ще има звезди, които странят от медиите

„Парис Хилтън ще бъде черешката на тортата на шоуто. Тя е изключително голяма звезда и благодаря за съдействието на телевизията, за да може да дойде. Смисълът на нейното идване е повече хора да гледат предаването. Да видят кои ще влязат, как ще се държат". Това заяви в студиото на "Здравей, България" продуцентът на VIP Brother Нико Тупарев.

Той определи Парис като „странна птица”. „Естествено е, че тя е комерсиална, но тя е милиардерка. Това е предизвикателство за нас. Виждаш едни хора как реално се вживяват в ролята си на звезди. Ако това успеем да го покажем, също е ценно”, допълни продуцентът на предаването. Той обаче не уточни колко дни ще бъде престоят на Парис Хилтън в Къщата на VIP Brother.

„За нас най-важното е сблъсъкът на едни наистина популярни хора, които се срещат с една жена, която изобщо не знае кои са те”, поясни Нико Тупарев.

По думите му за участие в риалити формата са привлечени известни личности, които обикновено странят от изяви в медиите. Освен това за живота им се знае малко, което буди любопитството в хората, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА