20 Март, 2023 07:00 10 153 0

Дневен хороскоп за 20.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

С леко напрежение стартират тази седмица Скорпионите

Дневен хороскоп за 20.03.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Отново понеделник, но вече пролетен. Усетете как дишането ви става по-леко, но и по-дълбоко. Усещайте земята под краката си и непременно си направете една разходка навън, под още голите дървета. Дайте си време да погледате небето, да послушате вятъра и да чуете сърцето си. Сливайте се с природата около вас и ... ще видите колко по-добре ще се справите с всички задачи.

Телец

Сутринта може да сте малко разсеяни, но все пак е едва понеделник, до обяд вече ще сте включили турбо двигателите и никой не би могъл да спре устрема ви. Имайте малко милост към околните все пак, те нямат вашата енергия.

Близнаци

Трябва да сте наясно какво точно искате, за да успеете да го постигнете. Стари приятели също биха могли да ви помогнат със съвет или услуга, само се определете. Не се поддавайте на изкушението да похапнете и да пийнете повечко.

Рак

Днес ще се чувствате като навита пружина и трудно ще успявате да овладеете цялата гама чувства и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажавате проблемите и дръзко да демонстрирате своите намерения, но поне сте убедени, че сега е моментът да направите нещо за себе си.

Лъв

Ще ви се иска да прекарате времето мързеливо в домашна обстановка, където да ви поглезят и да нямате никакви ангажименти. Може дори да изпаднете в сълзлива сантименталност. Не се притеснявайте, няма да изненадате никого с поведението си, а самите вие ще се почувствате по-добре.

Дева

Днес ще имате хъс да се справите с всички пречки по пътя си. Внимавайте, защото сте емоционално нестабилни. Съхранете увереността в себе си и не позволявайте на дребни неща да ви извадят от равновесие.

Везни

Вероятно ще сте твърде заети през деня и то предимно в службата си. Сили да се справите с всичко ще имате, така че нищо не може да ви спре. Ако успеете да приключите по-рано със задачите си, може да прекарате една щура вечер.

Скорпион

С леко напрежение стартирате тази седмица. Конкуренцията ви стимулира да покажете най-доброто от себе си, но от друга страна непознаването на противника е доста опасно. Намерете време да опознаете конкурента.

Стрелец

Може да си пропилеете деня в забавни разговори, ако не се организирате по-добре. Трябва да успеете да се справите. Имате шанс да научите нещо ново. Добър момент за промяна на вредни навици и остарели възгледи.

Козирог

Не се стремете на всяка цена да сте първи и да сте прави, дори да останете на втори план, това няма да промени мнението на околните за вашите качества. Днес трябва да сте вдъхновител и организатор, да заразявате останалите с личния си пример.

Водолей

Дано не сте прекалили с яденето вчера, защото днес може да ви мъчат стомашни проблеми. Бъдете внимателни, когато боравите с инструменти. Не се включвайте в шумни компании, отделете повече време за себе си.

Риби

Ще изпитвате известно неудовлетворение от живота. Имате нужда от сериозна промяна в ежедневния стереотип. Днес наистина можете да поставите началото на промяната, скъсайте с ненужните неща.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА