Last news in Fakti

26 Март, 2023 07:00 7 362 0

Дневен хороскоп за 26.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте каква ще бъде последната неделя от март за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 26.03.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пролетна неделя, време за радост, за усмивки и ... любов. Обърнете се към чувствата си, какво ви подсказват. Време за намиране на вътрешната сила, а тя идва с приемането, с приемането на собствената същност - доброто и лошото, хубавото и грозното, цялото. Просто бъдете.

Телец

Използвайте информацията, която получавате по най-добрия възможен начин. А кой е той би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка колко ценно е онова, което сте научили.

Близнаци

Намерете приложение на гениалните си идеи. Ей така - на майтап - може да намерите някой желаещ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете сериозни в това.

Рак

Приключете със заниманията за март, че април иде и макар да започва на шега, всичко е твърде сериозно, за да го оставите на произвола на съдбата. Дайте си сметка какво искате и как можете да го постигнете.

Лъв

Ако сте по-обективни ще се убедите, че и околните имат добродетели, дори може да ви помогнат за някои неща. Не бъдете твърдо убедени в собствената си правота, вслушвайте се понякога и в чуждото мнение, ако не друго може да научите нещо полезно.

Дева

Ще научавате разни неща по странни начини, което ще направи денят ви изключително забавен. Само не ги профанизирайте и не стигайте дотам, че да се включвате в разпространението на разни клюки.

Везни

Позволете си да се позабавлявате днес. Съдбата ще ви даде възможност да срещнете нови приятели, да се изненадате приятно и изобщо - куп хубави работи ви чакат.

Скорпион

Може да е неделя, но вашите цели не търпят отлагане. Захванете ли се с нещо, вие му давате статут на мисия и оттук натаък никой не може да ви спре по пътя ви.

Стрелец

Какво е неделята - ден за почивка. Не се опитвайте да правите неащта напук, няма да накривите на никой друг освен на себе си. По-добре се усмихнете и погледнете философски на живота.

Козирог

Всичко днес ще правите със страст и желание, на моменти дори болезнено желание. Това с овладяването на емоциите е трудна работа, но поне гледайте да ги разпределите по-равномерно през деня, че иначе ще се чувствате доста напрегнати.

Водолей

Накрая на месеца се сещате колко неща имате да довършвате и ще се юрнете да действате. Всичко хубаво, само в бързината да не пропуснете нещо съществено.

Риби

Неделя е, забравете притесненията и се усмихнете на пролетта. Има толкова неща, които можете да направите. Започнете ги едно по едно, а не всички наведнъж, както обичате.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА