21 Март, 2023 13:45 3 195 6

Съпругата на Брус Уилис сподели как се справят с нелечимата деменция (ВИДЕО)

  • брус уилис-
  • ема хеминг-
  • рожден ден-
  • деменция-
  • трудности-
  • сълзи-
  • деми мур-
  • семейно събиране

Деменцията затруднява както говора, така и поведението и способността за правене на планове на актьора

Съпругата на Брус Уилис сподели как се справят с нелечимата деменция (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ема Хеминг Уилис, съпруга на актьора Брус Уилис, който навърши 68 години на 19 март, сподели своите „мъка и тъга“, свързани с нелечимата деменция, от която мъжът ѝ страда, съобщи Би Би Си.

„Започнах деня си плачейки, както си личи по подпухналите ми очи“, каза тя във видео, публикувано в Инстаграм. „Важно е да ви покажа всички страни на това.“

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Американският актьор, носител на пет награди „Златен глобус“ и две отличия „Еми“, беше диагностициран с нелечима деменция през февруари, припомня БТА. През 2022 г. пък беше обявено, че Уилис страда от афазия – заболяване, което се характеризира с проблеми в говора. Още тогава семейството му съобщи, че той ще прекрати актьорската си кариера.

Деменцията затруднява както говора, така и поведението и способността за правене на планове на Уилис. Лечение или метод за забавяне на хода на заболяването не съществуват, така че симптомите му ще продължат да се влошават.

„Хората винаги ми пращат този тип съобщение: „О, толкова си силна. Не знам как го правиш“, каза още Хеминг Уилис. „Нямам избор. Иска ми се да имах, но трябва и да гледам две деца.“

Причината да споделя тези свои преживявания публично по нейни думи е „лъчът надежда“, който за нея са „топлината и любовта“ на феновете.

„Правя го за себе си толкова, колкото го правя и за вас, защото знам колко много обичате съпруга ми.“

Актрисата Деми Мур, която е бившата съпруга на Уилис, също се присъедини към празненството по случай рождения му ден. Тя публикува кадри, в които той пее със семейството си и получава торта. Мур и Уилис имат три дъщери.

„Много се радвам, че всички празнувахме в твое име днес. Обичам те и обичам семейството ни. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – ние всички ги усещаме“, каза Мур.

Славата на Брус Уилис се дължи на актьорските му изяви през 80-те и 90-те години на миналия век – най-вече в хитовите филми „Умирай трудно“, „Шесто чувство“, „Армагедон“ и „Криминале“, както и в телевизионния сериал „Съдружници по неволя“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има и добри страни..

    12 2 Отговор
    Рейгън,като го налази деменцията,в кратките мигове на просветление сподели пред журналисти - поне всеки ден се запознавам отново с Нанси..

    Коментиран от #4

  • 2 Делю Хайдутин

    9 4 Отговор
    А на съпругата на Бай Дън да не би да и е по лесно?!
  • 3 Токайто

    7 4 Отговор
    Всичко има срок на годност!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 истина ти казвам

    1 0 Отговор
    Е те тва баце е циркаджиика! Златокъртачка S-classe!!!