Last news in Fakti

21 Март, 2023 13:58 4 613 8

Аманда Байнс влезе в психиатрична клиника, след като бе открита гола на улицата

  • аманда байнс-
  • актриса-
  • психично болен-
  • психично здраве-
  • биполярно разстройство

Актрисата е изпаднала в психотичен пристъп

Аманда Байнс влезе в психиатрична клиника, след като бе открита гола на улицата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Аманда Байнс е настанена в психиатрична клиника, след като е открита да се скита по улиците гола и сама, предава TMZ.

Очевидец разказва, че някогашната актриса е била забелязана да се разхожда без никакви дрехи в близост до центъра на Лос Анджелис рано сутринта в неделя. Аманда Байнс е махнала на кола, като е казала на шофьора, че е изпаднала в психотичен епизод. След това самата тя се обадила на 911.

Правоохранителните органи твърдят, че Байнс е била отведена в близкия полицейски участък, където екип от психолози е преценил, че трябва да бъде настанена в клиника.

За щастие 36-годишната актриса не е пострадала по време на инцидента, въпреки че нещата можеха да бъдат много по-лоши, като се има предвид районът, в който е намерена.

Източник, близък до Аманда, съобщава, че в момента тя е настанена в болница и вероятно ще продължи да получава грижи още няколко дни. Обикновено психиатричният престой трае само 72 часа, но може да бъде удължен.

Измина почти една година от деня, в който 9-годишното попечителство над Аманда беше официално прекратено. Майката на Аманда беше неин настойник от 2013 г., когато стана ясно, че тя има проблеми с психичното си здраве - беше диагностицирана с биполярно разстройство. След поредица от странни инциденти - включително един, при който подпалила пътеката пред дома на съседката си, като пожарът за малко да убие кучето ѝ, Байнс била изпратена за лечение в психиатрично отделение.

Интересно е, че този уикенд Аманда трябваше да участва в 90s Con в Кънектикът - събитие, което тя отмени поради заболяване.

Откакто приключи попечителството, Аманда изглежда се справяше добре със здравето си, макар че последният инцидент очевидно е много тревожен. Засега родителите ѝ или юридическият екип казват, че няма да започнат ново попечителство.

Аманда Байнс се прочу през 90-те и началото на 2000-те с участието си в редица успешни сериали и комедии, сред които "Какво харесвам в теб", "Какво искат момичетата", "Тя е пич" и още други.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Москвича

    15 2 Отговор
    фентанил...
  • 2 Ех, че не съм

    13 1 Отговор
    Я срещнал…. Нямаше да има нужда от клиника!

    Коментиран от #4

  • 3 кавало

    12 2 Отговор
    ГОЛА НА УЛИЦАТА? ЕХ КАК ТАКА НЕ СЪМ Я СРЕЩНАЛ ТОГАВА ПЪК ДА ВИДИ ПСИХО И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ.
  • 4 Само Кажи

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ех, че не съм":

    Веднага ще Ви запозная
    Д-р Всеебачев
  • 5 хммм

    8 2 Отговор
    Нищо чудно... там е фашистки режим на Джо Байдън.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.