Last news in Fakti

21 Март, 2023 14:45 2 682 6

Тези зодии изискват абсолютно съвършенство от партньора си

  • зодии-
  • астрология-
  • връзки-
  • партьор-
  • съвършенство

Тези знаци винаги искат повече и повече от своя спътник в живота, независимо от това колко много се старае той

Има няколко зодиакални знака, които твърдо вярват, че намирането на идеалната половинка ще им се отрази положително на тях самите. Именно заради това личностите от тези зодии често страдат от нереалистични очаквания за това какъв трябва да бъде техният партньор като обикновено изискват от него пълно съвършенство.

Те са склонни да смятат, че техният любим трябва да е безупречен във всяко едно отношение и да изпълнява всичките им желания и нужди. Този тип хора винаги искат повече и повече от своя спътник в живота, независимо от това колко много се старае той.

А ето и кои са зодиите, които вярват, че трябва да си намерят половинка, която да е абсолютно идеална във всички отношения:

Телец

Телците са известни като романтиците на зодиака, така че е логично те да търсят връзка, която да отговаря на всичките им високи стандарти и изисквания. Докато са необвързани, те често си създават една идеалистична представа за това как трябва да изглежда перфектната връзка и какъв трябва да е техният партньор, за да е съвършен. Когато влязат в сериозни отношения пък, Телците имат твърде големи очаквания от човека до себе си. Лошото е, че реалността често е съвсем различна от техните представи и това им носи не малко разочарования в любовта.

Дева

Тъй като Девите по принцип се стремят към съвършенство във всичко, логично е да се предположи, че те биха заложили на перфекционизма, когато става въпрос за избор на партньор. Девите обикновено си мечтаят за половинка, която да притежава качества, които надхвърлят разумните очаквания, пише Tialoto. Личностите от тази земна зодия обикновено си търсят партньор, който да е дори по-перфектен от тях самите, като задължително той трябва да споделя техните ценности и философия на живот. Благодарение на своята проницателност и практичен подход към любовта, те все пак доста често попадат на свестен партньор, който почти се доближава до съвършенството.

Скорпион

На Скорпионите им е трудно да се влюбят, но когато го направят, те искат партньорът им да бъде най-идеалният. Всичко по-малко от перфектното е неприемливо за тях и те не могат да го понесат. Хората от тази зодия искат другите да завиждат за перфектната им връзка и да се възхищават на половинката им, а не да я критикуват, пише Tialoto.bg. Следователно те избягват да започват компромисни отношения и рядко се установяват с човек, който не им се вижда напълно безупречен още от самото начало. Проблемът на Скорпионите е, че те стават все по-взискателни към своя партньор с течение на времето.

Стрелец

Стрелецът търси връзка с човек, който да бъде спътник в неговия необичаен и уникален живот. Този човек трябва да притежава голяма доза уникалност и категорично да е много по-различен от масата. Стрелците често гледат на половинката си като на „партньор трофей“, който да показват на обществеността като декларация, че са получили най-доброто от света на любовта. Стрелците не се задоволяват с каквито и да е отношения. Те са склонни да се простят донякъде със своята свобода и да се обвържат дългосрочно само ако е с човек, на когото се възхищават, от когото могат да научат много и който може да извади най-доброто от тях самите.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    2 0 Отговор
    Не е вярно обаче задължително условие е да не дудне много за битовизми , че тогава вече е проблем!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Еваааааа бе ти си 13тия знак

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    ПенкилериоН .......чакам си Нобелът...БлагодаряДаТиГоДаря
  • 3 Лютеница

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    Само за компоти и лютеница може

    Коментиран от #4

  • 4 Скорпион

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лютеница":

    Не бе може и за панти да говориш ама дали има кой да те слуша.

    Коментиран от #5

  • 5 Не философствай

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Скорпион":

    Прегледай си компотите, да няма някой бомбаш

    Коментиран от #6

  • 6 Инкогнито

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не философствай":

    Ако има бомбаш ше ги вари на ямболска гроздова