Last news in Fakti

22 Март, 2023 14:32 2 352 2

Селена Гомес облече булчинска рокля (СНИМКИ)

  • селена гомес-
  • булка-
  • сватба-
  • сериал-
  • снимачна площадка-
  • булчинска рокля

Булчинската визия на актрисата от снимачната площадка на "Само убийства в сградата" зашемети феновете на звездата

Селена Гомес облече булчинска рокля (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес се преобрази в блестяща булка, докато снимаше сцени за третия сезон на "Само убийства в сградата" в Ню Йорк този вторник.

30-годишната звезда, която играе Мейбъл Мора в сериала, заблестя в пълната рокля в стил принцеса, съчетана с дълъг традиционен воал и прозрачни ръкавици. Актрисата носеше висящи обеци, с тъмната ѝ коса беше прибрана на нисък кок. Съвършеният ѝ сватбен вид бе завършен с ярко червено червило.

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Нейните колеги Мартин Шорт и Стив Мартин също се появиха на някои от снимките, давайки на феновете улики за интересната бъдеща сюжетна линия.

Стив Мартин сподели снимка със Селена в сватбена рокля в Туитър: "Познайте какво току-що се случи!", като пресъздаде емблематичната си визия на "Бащата на булката" с актрисата.

Мартин също така сподели снимка на Шорт със Селена и я озаглави: "Оказа се, че и това се е случило".

Малко след като сериалът започна през 2021 г., Селена разказа какво е да работи с двамата комедийни титани в поредицата.

"Те веднага ме накараха да се почувствам като част от трио. Те просто са най-добрите. Те са изключително скромни и мили и просто имат различна човешка перспектива за живота от всеки друг, когото съм срещала', каза тя пред People.

'Питах ги какъв е бил животът преди, защото винаги ми е било толкова интересно да чуя за индустрията преди моето време. Чувствах се като гъба, която попива всичко, което види и чуя. Дори си имаме и общ чат сега.", споделя още Гомес.

Актьорското трио играе хора, които живеят в една и съща жилищна сграда и са много запалени по подкасти за истински престъпления.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай град Козудуй

    0 0 Отговор
    Хареса тази новина.........даже изпадна в Екстаз
  • 2 Москвича

    1 0 Отговор
    Чакам с нетърпение Сезон 3. 🙂