Last news in Fakti

23 Март, 2023 12:45 6 691 2

Зодиите, които ще се влюбят тази пролет

  • зодии-
  • астрология-
  • пролет-
  • влюбване-
  • връзки-
  • любов

Тези 2 зодии ще срещнат голямата любов

Зодиите, които ще се влюбят тази пролет - 1
Снимка: Shutterstock

Пролетта винаги се асоциира с новото начало, а някои от зодиите ще могат да се похвалят с нова страстна, искрена и огромна любов! Тя ще им подкоси коленете по начин, който ще помнят цял живот. А ето и кои са късметлиите, които ще се гмурнат в пролетното море от любов.

Риби

Родените под знака на Риби имат основателна причина да се смятат за късметлии, когато събитията в живота им започнат да се съгласуват с техните желания.

Тъй като Вселената е на тяхна страна през цялата пролет, за тях се готви нещо изключително красиво. Най-вълнуващата част дори не е свързана с романтичните им отношения! Тази прекрасна енергия почти сигурно ще им бъде от полза във всеки аспект от живота им. Любовта, която Вселената изпитва към тях, не е просто щастливо съвпадение, а по-скоро резултат от работата, която са положили.

Рибите почти сигурно ще бъдат много щастливи през следващите три месеца. Те ще посрещнат с радост нов човек, който е подходящ за чувствителната им природа.

Козирог

През следващите дни Козирозите ще имат късмет на любовния фронт. Пред тях ще се открият много нови възможности. Срещите ще положат основата за бурна и силна връзка, ако Козирозите желаят това.

Запознанствата през този период могат да повлияят много на бъдещето на представителите на тази зодия и то изключително положително. Интензивността на новата им любов ще бъде изпепеляваща и ще ги подтиква да правят невероятни неща.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайтов

    6 0 Отговор
    Едно е да са флюбиш,второ е да ти са отвори парашутя и трето и четвърто е да са получи хайбани..
  • 2 кювл

    0 0 Отговор
    Пролетните връзки не са трайни.