Last news in Fakti

6 Април, 2023 16:31 1 424 1

Актьорът Веселин Калановски стана дядо

  • актьор-
  • общински съветник-
  • веселин калановски-
  • дядо-
  • внуче-
  • съвет

Общинският съветник научи щастливата вест по време на заседание на столичния общински съвет

Актьорът Веселин Калановски стана дядо - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът и общински съветник от "Демократична България" Веселин Калановски разбра, че е станал дядо на момиченце по време на сесия на Столичния общински съвет. Калановски се похвали и обясни, че има повод да почерпи, а колегите му от СОС го поздравиха за щастливата новина.

Съветниците предложиха да излязат в 15-минутна почивка, а Калоян Паргов от БСП се пошегува, че им трябва време да изядат бонбоните, а и да решат какво ще правят с избора на кмет на "Красно село", предава "24 часа".

"Най-хубавото нещо. Да поздравим господин Калановски, той е станал дядо. Поне нещо хубаво днес в залата. Бъдете здрави цялото семейство и се радвайте едни на други. Прекрасна новина. Радвам се, че така се развиват нещата, надявам се това да даде съвсем различен ентусиазъм на всички, които сме тук в тази зала", поздрави го председателстващата заседанието Ваня Тагарева.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    4 0 Отговор
    Да я кръсти "Слава на Украйна", вместо да се мазни на колониалните власти.