12 Април, 2023 12:57 2 009 4

Семейство от Флорида завари алигатор да плува в басейна им (ВИДЕО)

  • алигатор-
  • флорида-
  • басейн-
  • семейство-
  • дом-
  • животно-
  • опасно-
  • влечуги

Полицията е окръга е реагирала незабавно и е премахнала животното от частния дом

Семейство от Флорида завари алигатор да плува в басейна им (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Двуметров алигатор бе засечен да плува в басейн на къща в американския щат Флорида. Дължината на влечугото, типично за този район на САЩ, е над 2,4 метра.

Полицията в окръг Бревард са реагирали веднага на сигнала, подаден от семейството на 4 април, пише bTV.

Видео, разпространено от шерифската служба на окръга, показва как неканеният гост се къпе необезпокоявано в басейн в задния двор на къща.

От полицията предупреждават хората да внимават, защото през май и юни алигаторите стават чувствителни, тъй като започва техният размножителен период.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    3 6 Отговор
    Прости хора са американците ,направило ми е впечатление че почти нямат ограда на домовете ,именията си.Излизаш на вън и направо на улицата ,да си сложат ограда след като са имали пари за басейн .Което не е гаранция че змия няма да намерят в басейна.Или да махнат водата е скъпа и с тези суши би трябвало да се забрани това с басейна.

    Коментиран от #2

  • 2 Добруджанец

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Абе бейби , точно в този щат вода има бол. Както и крокодили , алигатори и разни змии. На някой места не разрешават да се правят огради.

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Добруджанец":

    Това ми е адски чудно,не съм живяла там но прави впечатление!Защо след като си собственик да нямаш право на ограда ?Иначе искат милиони долари за имение ?Много е гадно винаги има поне един комшия любопитен ,преди да издигнем стена от единия край комшииката много ме нервише идва горе до храстите да наднича кога се съберем на вън с приятели или роднини на барбекю,бях сложила водна помпа за поливане на цветята и като я видех и пускам водата . Имаше бинокъл и на прозореца с дядото това им е заниманието сега съм добре.Когато направихме стени им препоръчах да си купят дрон за наблюдение през деня !Свидят им се парите да пускат телевизия през деня ,препоръчах им и регистрация в тик ток,инстаграм....да им минава по бързо деня.За змии няма спасение около басейна с лотосите често намирам лятото, басейн за кеф вече е лукс след изминалото лято,почвата е като в пустинята вали и няма напояване сухо страхотия.
  • 4 ганю

    0 0 Отговор
    приготвил изненада зетя за тъщата ама не случил
    гепали го полицаите
    язък