Last news in Fakti

13 Април, 2023 14:29 2 487 6

Лятото идва: Най-честите грешки при избора на бански костюм

  • бански костюм-
  • бански-
  • грешки-
  • избор-
  • плаж-
  • море-
  • лято-
  • фигура

Как да изберем най-подходящия бански според фигурата

Лятото идва: Най-честите грешки при избора на бански костюм - 1
Снимка: Shutterstock

Прекарването на няколко часа на плажа или край басейна е релаксираща и желана почивка за всеки. През лятото срещите със слънчевите лъчи и морската вода трябва да бъдат възможно най-чести и приятни. Следователно дамите трябва да се запознаят със съветите как да подберат перфектните бански и плажни аксесоари, така че да създадат най-красивите и модерни плажни тоалети. Те обаче трябва да бъдат избрани според фигурата и ръста.

Как да избегнете грешките при избора на бански костюм?

Банският костюм е в центъра на всеки плажен тоалет. Независимо дали отивате на басейн за ден или на продължителна почивка край морето, избраният бански трябва да е моделиран така, че да подчертава красивите части на тялото ви, а не несъвършенствата. Често дамите се съсредоточават само върху кройката, цвета и интересните детайли на банския. Или следват настоящата мода, която не винаги отговаря на плажните им нужди. Това е грешка. Независимо дали става дума за цели бански или за модели от две части, селектирайте не само според дизайна и цвета, но и според фигурата си и нейните нужди.

Кои модели да избягвате според типа на фигурата си?

За да сте сигурни, че сте избрали правилния бански костюм, е важно да познавате силуета си и да сте наясно със силните си страни, както и с несъвършенствата си. Бъдете честни със себе си, за да избегнете модни гафове. Например, ако имате крушовиден силует, т.е. обемна долна част (ханш и талия) и по-тясна горна част на тялото (рамене и бюст), не залагайте на бански с дискретно горнище. Точно обратното - изберете цветно и декорирано горнище и го комбинирайте с долнище с дълбоко изрязани крачоли, което да издължи и втали ханша и талията оптически. Най-добре е да изберете бански с висока талия.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо млекарката

    0 0 Отговор
    Разполагаме посейдон , радиоактивната вълна от вода ще залее враговете
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Банският не е много от значение модела,важното е жените например кофти гледка жена която си оставила храсталака да се вижда гнусно е и липса на системна хигиена .За мъжетееее слагайте си шорти много ви моля или се обръщайте по гръб ако сте надули висналото чер.о че малките деца се стресират и задават въпроси какво имало на чичкото?Иначе килограмите не са от значение все пак е плаж не си на разходка из центъра.Освен ако ви е студена водата слагайте костюм и карайте сърф .
  • 5 пенко

    4 0 Отговор
    ЕЛЕМЕНТАРНО : --- АКО ИМАШ ПОДУТО КОРЕМЧЕ -ЦЯЛ БАНСКИ ; АКО НЯМАШ -- ДВОЕН !?!?!?
  • 6 ганю

    0 0 Отговор
    абе и без бански никой няма да те върне
    да видиш как налитат после
    като меца на медец