Last news in Fakti

14 Април, 2023 17:02 3 387 22

Евгени Минчев пусна книга с горещи разкрития за Ружа Игнатова: Украинка износила дъщеря ѝ

  • евгени минчев-
  • разкрития-
  • книга-
  • биографична книга-
  • ружа игнатова-
  • сурогатна майка-
  • дъщеря

Пиарът разказва своите преживявания покрай криптокралицата

Новата книга на лорд Евгени Минчев „Ружа Игнатова - измамница или жертва“ извади няколко сензационни факта за издирваната в цял свят крипто кралица, които не са известни на широката публика. Провокативното заглавие привлече огромна читателска аудитория. Пиарът и продуцент вече договаря да издаде книгата си на английски в Лондон. От книгата става ясно, че Ружа Игнатова не е родила единственото си дете, а то е износено от сурогатна майка, което е забранено в България, писа „Галерия“.

"Ружа купи къща в Созопол, като част от организацията и публикациите се паднаха на мен. Роди се дъщеря ѝ - Давина, по слухове, родена от украинска сурогатна майка. Давина, а и изобщо дете, беше мечта на Игнатова. Споделих възторга и когато цялата къща беше осеяна с бродирани възглавнички с името на дъщеря ѝ, бяха направили дори трилитров парфюм с нейното име. Давина се казваше и яхтата, която ни чакаше за първото парти в залива на Созопол. Няколко етажа лукс, като само на последния имахме право да обитаваме тя, нейните мистични съдружници и една моделка, чието име ще се въздържа да спомена. На долния етаж пя Азис, на нашия - Преслава, с която си разменихме шапките в истинския смисъл на думата. Прекрасен приятел, певицата ме покани да изпълним дует в чест на Ружа и аз го направих без много подкани. Помня, че на тази палуба всички трябваше да сме без обувки. Аз си останах с обувките и бях гледан от съдружниците ѝ странно. Споменатата моделка са опитваше да сваля преди време приятеля ми - мистър Англия, и оттогава беше в „черния“ ми списък. Една от асистентките на домакинята дойде при мен с молба от нейно име да се сдобря със скандинавката и да си правим компания. Можех да си позволя това великодушие и го направих. Синът ѝ не се отлепи от мен, но това е друга тема", пише той.

"На следващия ден бях водещ на събитието в новооткрития дом и разполагах със сцена, микрофон и проминентна публика. Пя звездата Бебе Рекса, последвана от млада българска певица, което име ще премълча заради възникналия позор. Когато Ружа чу първата песен от репертоара ѝ, в компанията на своя съпруг, свекърва, майка, баща и брат, тя ме помоли НЕЗАБАВНО да я сваля от сцената. Трудно е да се обясни как колеги могат да влязат в подобни отношения и категорично отказах да сваля певицата . Ружа изтича с нейната тъмносиня атлазена дълга рокля, пресегна се от сцената и изкрещя - „Махай се от тук“ . Дълго време успокоявах изпълнителката в подобието на гримьорна, а после танцувахме диво и без задръжки", разказва още Евгени Минчев.

"Вечерта беше копие под индиго на баровско парти в Миконос. Група добре изглеждащи младоци ме наобиколиха. Разговорихме си и се оказаха част от One coin екипа на Ружа. Изглеждаха нахъсани, долавях чуждоезичен намек в говора им, очевидно момчета завършили навън или просто прекалили с говоренето на английски. В няколкото басейна ликуваше доброто настроение, хора се хвърляха в тях с дрехите си, музиката огласяше морето, над което беше самият дом. Беше ми позволено да го разгледам отвътре и впечатлението беше за лукс, поръчван наедро. Тихият и любезен Бьорн само ми показваше бродираните възглавнички с името на Давина. На закуска, около басейна, с непознато високомерие на масата присъстваше гадател, изповедник или астролог, който казваха - бил много важен за Ружа. Вслушвала се във всичко, което ѝ казвал. Аз пък се надсмивах вътрешно на токата на колана му, изобразяваща логото на Гучи. Асистентките на Игнатова бяха едни от малкото възпитани девойки и с класа, които познавам и до днес. Те пръскаха сияние наоколо и изглеждаха компетентни. Родителите на Ружа ми се сториха добродушни и семпли хора. Баща и сам си правеше алкохола и изглеждаше доволен от това. Ружа беше взела неговия матов тен, само че в обстоятелствата на истинска женска красота, която се открои още повече, когато отслабна", пише той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръццц

    22 0 Отговор
    Пръцццццц
  • 2 генчо ако пуснеш книга

    21 2 Отговор
    тайните чекмеджета на буда ще изкараш бая тираж
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тошко

    30 2 Отговор
    Гeйлорд Минчев винаги ни изненадва с нови неща. Утре чакаме снимка на кaфявата му тoчка.
  • 5 Булпсихопат

    32 1 Отговор
    Позабравения ватман се изтръцка на хартия. Ще му се да го разследват за връзките му с другата ценност на "цивилизования" свят. Много ценности ,много нещо ,много лукс ,гей и обикновен петераслък.

    Коментиран от #6

  • 6 Ама тоя

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Булпсихопат":

    ляв петал ли е хах ха
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Един

    34 3 Отговор
    Преди години си търсех работа и в един попаднах на обява за личен шофьор на която кандидатствах.След няколко дни някой ми се обади и ме покани на интервю.Отидох на адреса и възпитан мъж на средна възраст ми каза,че става въпрос за личен шофьор на КОЛОРИТНА личност със служебен Ягуар а поведението ми трябвало да бъде съобразно настроенията на въпросната личност.Накрая след 1 час увъртания разбрах,че става въпрос за Женята и директно отказах предложението защото приятелите ми щяха да ме скъсат от бъзици.Докато се прибирах си мислех как този пе.ал може да кара трамвай,пък не може Ягуар-а си...
  • 10 Деса Тромпета

    9 0 Отговор
    Пиарче за ???НЕГО??? и нищо за НЕЯ. Чака го призовка или по-вероятно покана от ко 3як.
  • 11 Сатана Z

    10 2 Отговор
    Основният бизнес на Украинките е да са сурогатния майки.Много български семейства или работещи жени се възползваха от услугите но се чака дълго.Цял свят направи пътека натам.Цената беше от 10 000 $ ⬆️
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 лорд

    17 0 Отговор
    И то какъв.

    Коментиран от #22

  • 14 Форсмажоретка

    23 0 Отговор
    В замъка където е жиял лорда като дете кенефа е бил външен.
  • 15 МАЛКА пенсИЯ

    16 1 Отговор
    Не разбрах,от Лондон ли е репортажа.ЩОТО,НАЛИ ТАМ СА ЛОРДОВЕТЕ.А ТУК-Ватманите.
  • 16 дядо поп

    18 0 Отговор
    Това нещо , което се е обличало най вероятно на тъмно и което се има за човек , (че и за светски човек) , най ще му отива катран и перушина!
  • 17 Амет техника

    8 0 Отговор
    Нерде украинска родилка и ружа ва чиджум лорд
  • 18 Този

    20 0 Отговор
    Минчев е рядко противен индивид

    Коментиран от #19

  • 19 ПРОРОК

    15 0 Отговор

    До коментар #18 от "Този":

    ПОЗНА ОТ ПРЪВ ПЪТ, но ми е чудно защо медиите го лансират
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 е браво

    4 1 Отговор
    Очаквай награда, по цял свят я търсят, а ти с книгата си ще ги насочиш
  • 22 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "лорд":

    Бе какъв лорд,бе български неграмотници,е този необразован ватман."Лорд "в английската аристокрация се предава по наследство.В редки случаи краля удостоява с тази титла някой много,ама много заслужил.Не съм чул нашето гейче да има някакви особени заслуги към английската корона.