Last news in Fakti

16 Април, 2023 18:18 2 720 7

Ема Уотсън навърши 33 г.

  • ема уотсън-
  • рожден ден

Актрисата сподели с феновете си поредица от черно-бели снимки, направени на миналия й рожден ден

Ема Уотсън навърши 33 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Ема Уотсън отпразнува 33-ия си рожден ден в събота, размишлявайки върху изминалата година, през която е произвеждала джин, сърфирала, занимавала се е с терапия и е основала женски инвестиционен фонд за опазване на околната среда, съобщава БТА.

Актрисата, известна най-вече с ролята на Хърмаяни Грейнджър във всичките осем филма за Хари Потър, заяви, че през последната година е „научила повече за любовта и за това да бъдеш жена“.

Уотсън, родена на 15 април 1990 г., си бе взела временно почивка от социалните медии, след като последната ѝ публикация бе видяна в Инстаграм през декември 2022 г.

В публикация в социалната мрежа за рождения си ден Уотсън написа: „Оттеглих се от живота си - научих се да карам сърф (лошо), яздих няколко коня (това мина по-добре), подложих се на много терапия (ДА, терапия!). „С брат ми разбрахме как да направим джин, използвайки рециклирано грозде за вино“, поясни още тя.

Уотсън е известна и с активната си дейност за правата на жените и през 2014 г. е назначена за посланик на добра воля на ООН. Тя сподели: „Сбогувах се с баба си и дядо си. Проследих изминатия път. Създадох инвестиционен фонд за жени в областта на околната среда“.

През август тя направи своя режисьорски дебют с късометражен филм, отбелязващ пускането на пазара на новия дамски аромат на „Прада“ - който тя също спомена в обобщението на изминалата година.

Актрисата сподели с феновете си и поредица от черно-бели снимки, направени на миналия ѝ рожден ден, които я показват в различни тоалети, включително къси панталони, рокли и якета.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дааа

    12 3 Отговор
    попрегоря и тая козичка ама все така б03ки не са ѝ поникнали
  • 3 Мето

    8 0 Отговор
    И Сийчето от "Левски Г" навърши 33.
  • 4 Бг човек

    15 3 Отговор
    Аз я харесвам !Сладка ,естествена ,без пластмаса по нея !Прекрасна!
  • 5 1234

    5 0 Отговор
    И!?
    На кого му пука ?
  • 6 Иван

    5 3 Отговор
    Чести рожден ден Ема уотсън

    Коментиран от #7

  • 7 Автоматично собщение

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Ема Уотсън хареса твоя публикация