Last news in Fakti

18 Април, 2023 14:31 6 699 8

Безпрецедентен ход от страна на участничка в "Ергенът" обръща играта за всички

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • състезание-
  • романтично-
  • участничка

Ожесточеното съревнование между момичетата в романтичното шоу ще разочарова Евгени тази седмица

Най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава и тази седмица в ефира на bTV – в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. Претендентките за сърцето на Евгени Генчев ще се впуснат в нови вълнуващи предизвикателства, а зрителите ще станат свидетели на прецедент в историята на формата в България до този момент.

В сряда вечер (19 април) Евгени ще покани пет специални дами – Айлин, Валерия, Виктория, Джия и Поли, на разходка из „лозята на любовта“. Заедно с тях той ще се опита да се върне в детството си, за да възроди спомена за баба си и дядо си, но момичетата ще успеят да превърнат гроздобера в ожесточена битка за внимание и открито личностно съревнование помежду си. Харизматичният „ерген“ ще отведе избраниците си на специална дегустация в избата на един от най-авторитетните винопроизводители в Турция, но поведението на момичетата там ще предизвика противоречиви чувства и нотка на разочарование у Евгени. С какво той ще им подскаже, че не са се държали според очакванията му, и коя от дамите ще се осмели да признае, че няма намерение да го дели с останалите и да се надпреварва за сърцето му – предстои да разберем в сряда.

Завръщането на претендентките, избрани за груповата среща, в имението ще стане повод за напрежение между „поканени“ и „непоканени“, а още в самото си начало коктейлът ще бъде белязан от неочаквана новина, съобщена лично от Наум, за извънредно решение на една от участничките на крачка от финала. В разгара на вечерта Евгени ще получи обяснение в любов от дамата, която най-трудно се осмелява да засвидетелства чувствата си, а той, от своя страна, ще направи признание за нагласите на родителите си към половинките му до този момент. Нелеп инцидент с Валерия пък ще доведе до сериозни последствия и травми, а съмнението от страна на някои от другите участнички, че е целяла да привлече внимание, ще даде повод за невиждан словесен сблъсък между нея, Елена и Ирина, който ще разтърси стените на имението както никога досега.

Ситуацията дотолкова ще ескалира, че ще се наложи Евгени да влезе в ролята на „звероукротител“ с нестандартен виртуозен подход. Зрителите ще видят и вечно позитивната Микаела в съвсем друга светлина, като за първи път студентката по право ще си позволи да наруши добрия тон и да влезе в конфликт относно най-наболялата тема в имението. Тя ще изненада и Евгени с плаха, но уверена стъпка, с която ясно ще засвидетелства чувствата си, а каква ще бъде реакцията му – отговорът в сряда вечер от 21:00 ч. по bTV. Дръзкият ход на една от претендентките да използва червилото си, за да остави видими следи от страстното си усамотение с Евгени ще стане повод за вътрешно разцепление в един от лагерите и непредсказуеми последици по време на поредната Церемония на розата.

В четвъртък вечер (20 април) е време за най-екстремната индивидуална среща в „Ергенът“ до този момент, изпълнена с адреналин, незабравими емоции и подобаващ романтичен завършек. Междувременно, останалите момичета в имението ще се върнат в ученическите си години, за да тестват знанията и уменията си, а тази, която изкара най-висок среден успех на „любовната матура“, ще получи възможност за лично уединение с Евгени по време на коктейла, без никоя друга да има право да ги прекъсва.

По време на Церемонията на розата зрителите на bTV ще станат свидетели на прецедент в историята на „Ергенът“ у нас, след като отпадналата дама предприема невиждан до момента ход, с който обещава да преобърне развоя на най-вълнуващата романтична надпревара в българския ефир.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгенът е пе...пе

    12 2 Отговор
    А евгенките са парапетки.
  • 2 Рамбо

    10 1 Отговор
    Направила му е свирка, имам предвид подарък, с който може да сигнализира на Наум Шопов, че е готов за Церемонията на розата. Някой да не си помисли нещо вулгарно, цинично или еротично...
  • 3 Директора

    2 4 Отговор
    Ако тоя пич се пусне в предавено: "Ерген търси зет" - ще има огромен успех!
  • 4 читател

    6 0 Отговор
    Леле, какви сеири ще изтърва!
  • 5 Гого

    4 0 Отговор
    Генчо Косъма
  • 6 абвгд

    5 0 Отговор
    Изключително пош-ло предаване. А т.н. "Ерген" е просто жа-лък.
  • 7 Заключение

    2 0 Отговор
    След като моки вече не дава и 5 пари какво се случва в survivor, на БТВ остана сал един Ерген, и се чудят с какви spoilers и teasers да провлекат някакво зрителско внимание .
  • 8 Ха Ха

    2 1 Отговор
    С другата прическа по му мяса, така ми мяса на пенциобер 1 категирия на бат Бойковите