Last news in Fakti

21 Април, 2023 12:28 13 007 23

Айлин отказа да си тръгне от имението, след като не получи роза в "Ергенът"

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • ергенът 2-
  • айлин бобева-
  • пам велидис

Пам напусна романтичното шоу по лични причини

Есеистката Пам Велидис напусна имението на най-романтичното риалити в българския ефир „Ергенът“ по собствено желание на крачка от големия финал. Решението ѝ бе съобщено непосредствено преди коктейла в сряда вечер от водещия Наум Шопов, който посочи, че тя се е оттеглила от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев по лични причини, които не желае да уточнява пред аудиторията.

Тази вечер (21 април) от 22:00 ч. зрителите на bTV ще видят първата телевизионна поява на Пам след „Ергенът“ в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Тази седмица претендентките за сърцето на Евгени се впуснаха в нови вълнуващи предизвикателства, които успяха да ги покажат в нова светлина и да подскажат на световноизвестния виртуоз с коя от тях би могъл да изгради сериозни и стабилни отношения след финала на формата, който е на 18 май. За да изпита сръчността и усета им към хубавото вино, той покани Айлин, Валерия, Виктория, Джия и Поли на гроздобер в „лозята на любовта“, но по време на дегустацията в една от най-старите винарни в Бодрум дамите далеч не показаха поведение, което да отговаря на очакванията на Евгени.

Това бе и причината нито една от тях да си тръгне от избата с роза в ръка, а по време на вечерния коктейл напрежението между „поканени“ и „непоканени“ стана повод за ожесточен словесен конфликт. На Церемонията харизматичният ерген трябваше да избира между Джия и Боряна, но решението му да изиска от продукцията още едно цвете предопредели оставането и на двете в романтичната надпревара.

Зрителите на bTV станаха свидетели и на поредната вълнуваща индивидуална среща на Евгени – този път с Боряна. Романтичното им уединение бе изпълнено със страст, адреналин и високи скорости, а виртуозът възнагради искреността на избраницата си с роза и много целувки.

В същото време останалите момичета в имението трябваше да се върнат в ученическите си години, за да издържат „любовна матура“. Поли, Елена, Айлин, Валерия, Виктория, Джия, Ирина и Микаела влязоха в ролите на учителки и се оценяваха помежду си. Най-голяма отличничка се оказа шампионката по карате Айлин, която получи привилегията да се усамоти с Евгени за цялата вечер, без никоя от другите дами да ги прекъсва без нейното изрично позволение.

Уединението с Айлин даде повод на Евгени да поговорят сериозно относно нагласите си в любовта и очакванията си един към друг. Виртуозът установи, че двамата се намират в различни етапи от житейския си път и въпреки физическото привличане, имат разминаване в представите си за евентуална връзка извън формата. На база на тези заключения, по време на Церемонията Евгени предпочете да даде своята последна роза на Поли, с което се наложи да се раздели с Айлин завинаги.

„Днес имах възможност да поговоря с теб и се убедих, че сме на различни етапи в животите си. Не ми се ще аз да съм причината да поемаш ангажименти, за които не си готова. Благодаря ти, че беше тук!“, бяха последните думи на Евгени към Айлин преди двамата да се сбогуват. Решението на музиканта внесе тотален смут сред останалите претендентки, които до последно смятаха, че той е подготвил специална роза за моделката. Такава обаче нямаше.

Евгени отпрати Айлин, но дали нейното участие в „Ергенът“ приключи завинаги, или Валерия ще се окаже пророк и каратистката ще се завърне триумфално в редиците на претендентките за сърцето на виртуоза на крачка от големия финал – отговорът в сряда и четвъртък вечер от 21:00 само по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    27 10 Отговор
    "есеистка" няма такава дума, нито професия!
    Относно Айлинчето, голяма грешка да се връща и да се натиска на този афган пак! Разбирам спортния й хъс и желание за победа, но хич не е за нея този льольо, ама хич! Демек наградата Ергенцентрика не струва!
    Беж далеч от тоз, Айлинче😅
  • 2 анонимен

    72 4 Отговор
    Ще ми се продуцентите да кажат Айлин с какво е по-специална от другите напуснали участнички, които сигурно също са искали да се върнат, та да я връщат. Докога в нашия шоубизнес ще има привилегировани?!
  • 3 Ямболски Селяндур 👨🏻‍🌾

    49 3 Отговор
    Не я знам как се казва, ама зная, че говори като катерица!

    Коментиран от #4

  • 4 Яеж па тоа

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ямболски Селяндур 👨🏻‍🌾":

    Че какво против катериците имаш 😂
  • 5 ха, ха

    56 0 Отговор
    Върха на Тушевската халтура бе това уж изгонване на фалшивата златотърсачка, само за да се завърне след това триумфално.Толкова пошъл сценарий, отвратително!И двамата знаят прекрасно,че не са за съвместен живот и деца затова играят жалко театро,с жалки сценаристи.Само мяу,мяу,повтарят едни и същи клиширани фрази като папагали.Сиганска работа.Ергенчо се държа като разгонен пубер в секшоп като мляскаше и натискаше момите по пейките.Изведнъж се се сети,че е влязал да търси съпруга и майка на децата си.Нито една не заслужава такова нещастие, брак с Генчо.

    Коментиран от #6

  • 6 Хаха

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "ха, ха":

    По-скоро са Ваня Щерефските мокри фантазии отколкото радотушевите тъпотии.
  • 7 ......па

    29 2 Отговор
    Нищо романтично не видях от срещата на ергена и Боряна.Тя се подпирА през цялото време на крехките му рамене понеже се извисява една глава над него.После тя си въртя задника на площад където хората танцуващи такива танци не правеха точно това.Помляскаха се обичайно, седнали на полянка вместо на диванче. И преповториха историята и с зает мъж с дете Била притеснителна като майка си, та от /притеснение/ играла роля на любовница на мъжа на приятелка.

    Коментиран от #14

  • 8 Туркменистан

    41 4 Отговор
    Тая Айлин освен да се зъби друго не може да прави, но явно и е обещано да е там до краят на шоуто.....
  • 9 Какви са тия

    28 1 Отговор
    мутанти ? В тази държава явно нормални хора не са останали.
  • 10 Аз умната

    27 1 Отговор
    Тоя търнокоп щял да се повръща в шоуто да се мъчи да прави за втори път добро първо впечатление. Я у катуна.......
  • 11 Идън

    20 0 Отговор
    Абе хората години наблюдават и пак грешат- ергенът иска да избере жена за три месеца. Айлин се надява да го изкуши но не може друго да му предложи- няма достатъчен интелект. Харесване- страст-обич- влюбване-любов често се бъркат.
  • 12 Айшелин

    21 2 Отговор
    Цигането с голема кошница влезе, ама издУха супата.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ами,

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "......па":

    Името на ергенката Боряна Лекова изплува при делото срещу сводника Чолата.
    Цитат от електронна медия от 16.01.2022г.....Сред проститутките, отрекли се от показанията си срещу Росен Чолов, са и други 3 момичета – еротичния модел Бриджит Андреева, Боряна Лекова и Радостина Христова. Това е дало повод на съдиите от Специализирания апелативен съд да върнат делото за ново разглеждане на по-ниска съдебна инстанция......

    Коментиран от #16

  • 15 телегледател

    5 8 Отговор
    Айлин е секси. Евгени да я ухапе и по другото рамо, като се върне.
  • 16 телегледател

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "ами,":

    Ехее от къде намери това?

    Какво означава това, че Боряна е била любовница на сводник, или че тя самата е била ескорт!? 🤔

    Коментиран от #17

  • 17 ами,

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "телегледател":

    Ескорт е била.Напишете в Гугъл нейното име + Чолата и си излизат материали.
  • 18 Зара

    4 14 Отговор
    Елена ме дразни най много..антипатична, надменна и всичко знае и всичко може,само криви тая зурла...тоя Евгени грам вкус няма....голо вода е ...тая лелка кво му харесва нз...отврат е
  • 19 Лили

    7 10 Отговор
    Всяка друга но не и Елена, противница,грозница и натрапница голяма... Няма да живей живот с тая артиска надменна лелка
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 русенец 2

    2 3 Отговор
    как няма да се откаже тя чупи кантара и тъпомера отвсякъде съчуствам на тези които го гледат
  • 22 Ха Ха

    4 4 Отговор
    Сапунка и развлекателно за стари моми и ергени гледат, барабар с родителите. Ергенът да не би да е от катуница Пловдив. Да се вземат с Айлин, Виктороя, Елена и да отвори харем по български
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.