Last news in Fakti

21 Април, 2023 15:32 1 971 11

САЩ разследва повече от 650 случая на възможни НЛО (ВИДЕО)

  • нло-
  • извънземни-
  • сащ-
  • правителство-
  • пентагона-
  • разследване

От Пентагона поясняват, че най-вероятно голяма част от случаите са на дронове и други безпилотни летателни апарати

САЩ разследва повече от 650 случая на възможни НЛО (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Правителството на САЩ разследва повече от 650 потенциални наблюдения на НЛО, потвърди служител на Пентагона в сряда.

Шон Къркпатрик, директор на Службата за следене на аномалии на Пентагона (AARO), направи разкритието пред подкомисия на въоръжените сили, предава vesti.bg, позовавайки се на CBS.

Наблюденията са концентрирани край източното и западното крайбрежие на САЩ, в Близкия изток и в района на Южнокитайско море, каза Къркпатрик.

Новоразсекретено видео на американски военен дрон, провеждащ наблюдение в Близкия изток, показа неидентифициран обект, който влиза и излиза от кадър. Ако видеото се забави, се вижда , че е заснета метална сфера. Но откъде идва и какво прави, остава една от многото такива мистерии за Пентагона.

Според Пентагона няма достоверни доказателства, че някой от все още неидентифицираните обекти е дошъл от космоса. От там обаче поясняват, че малък брой от тях вероятно са модерни летателни апарати, разработени от Китай.

Това признание идва, след като Службата на директора на Националното разузнаване публикува доклад през януари, който разкри, че службата му е проследила общо 510 наблюдения на НЛО от 2005 г. насам. Това е значително повече от 2021 г., когато бяха отчетени 144 наблюдения.

От 366 нови наблюдения, докладвани в доклада от януари, 26 са характеризирани като дронове, 163 като подобни на балони обекти. Докладвано е, че 171 са необясними, някои от които имат "необичайни летателни характеристики или и изискват допълнителен анализ".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 случаен

    7 0 Отговор
    руснаци,шпионират ги
  • 2 Ммм...да

    11 3 Отговор
    НЛО има само в САЩ след ВСВ.В СССР и днешната РФ нито едно.И да си тъп ще се сетиш на кой са.
  • 3 Светлина

    7 0 Отговор
    До 2024 г.ще ви запознаят по подробно ! Хайде сега - селяндурите да се препират с Вашингтон и ЦРУ !
  • 4 Нло няма , има

    7 3 Отговор
    Империя на злото
  • 5 Човек започне ли

    5 7 Отговор
    Да му се привиждат извънземни и да вярва в такива , хванал е влака
  • 6 Сикрет сървис

    10 2 Отговор
    На Бай Дрън звездите му говорят 👽💫
  • 7 незнайко

    7 2 Отговор
    Преди съществуването на дроновете как обясняват случаите ? Никак ! Неземни същества със знания далеч над нашите продължават да ни наблюдават и чакат да се избием защото нямаме достатъчно мозък да живеем и творим без НАСИЛИЕ !!! Представете си ХИПОТЕТИЧНО, че се представят в някоя страна !!! Това автоматично ще всее завист и страх за другите ! Щом мислим за войни значи не сме дорасли да комуникираме с други същества !!!

    Коментиран от #8

  • 8 На баба ти

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Хвърчилото, за какви извънземни говориш вшхванал ди влака, империята на злото прават конспирации за хората по цял свят , еврейския елит и англосаксонския елит и част от европейския елит

    Коментиран от #9

  • 9 незнайко

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "На баба ти":

    За същества които са "докарали" Луната на това разстояние при което тя закрива слънцето съвсем точно при затъмнение ! За тези които са измислили как да се върти само с едната страна окъм земята което не съществува никъде във Вселената доколкото я познаваме ! И двете неща още не сме успели да ги ОБАСНИМ !!! Холивудското ходене до Луната вече е обяснено и сме до там в момента !!! Най тежката ракета вчера се взриви незнайно защо !!! Тези въпроси май не си ги задавате .
  • 10 Казано е

    7 2 Отговор
    Под предтекст,че ни нападат извънземни краварите ще започнат 3 Световна война.Затова все повече ще ни облъчват с тия измишльотини.
  • 11 Кво

    6 0 Отговор
    През 60-те години имаше много НЛО особено вечер. Движеха са с огромни скорости и сменяха посоките за секунда. Някои от тях се виждаше как застават неподвижно на едно място и светеха в млечнобяла светлина. А имаше и такива които кацаха и след известно време пак излитаха и със страшна скорост изчезваха в небето. Бях дете и се чудех какво е това. Както и другите деца с които си играехме до късно навън. НЛО тата избираха слабо населени места където необезпокоявани си летяха нагоре надолу и проучваха района. Никога не кацаха в район където беше населено. Винаги избираха полета и планински места. Не искаха близка среща със земляни.