Last news in Fakti

26 Април, 2023 11:45 2 902 7

Дженифър Лорънс показа дългите си крака, позирайки в малка черна рокля (СНИМКА)

  • дженифър лорънс-
  • дълги крака-
  • нов филм-
  • no hard feelings

Актрисата демонстрира чувството си за стил

Дженифър Лорънс показа дългите си крака, позирайки в малка черна рокля (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дженифър Лорънс показа дългите си крака, докато позира в CinemaCon в Caesars Palace в Лас Вегас, за да промотира новия филм No Hard Feelings.

32-годишната актриса показа стегнатите си крака в тясна черна мини рокля, докато демонстрираше чувството си за стил. Елегантният тоалет имаше дизайн без ръкави с високо деколте и издута долна част, който тя допълни със сребърно колие. Тя завърши визията си с прозрачен чорапогащник и розови копринени обувки на ток, за да добави цвят към тоалета.

View this post on Instagram

A post shared by ♡ for Jennifer Lawrence (@lawrliciouss)

Напоследък актрисата се фокусира върху мрачни драми и черна сатира, но наскоро зарадва феновете си с пускането на първия трейлър за предстоящата си секс комедия No Hard Feelings, пише vesti.bg.

Трейлърът на филма обещава повече смях, отколкото Лорънс е доставяла от години, и това е първата директна комедия, която тя някога е правила, тъй като повечето от нейните по-леки проекти са били драми или сатири.

В No Hard Feelings Дженифър влиза в ролята на Мади, която се оказва в толкова тежко финансово положение, че е на ръба да загуби къщата на покойната си майка.

Мади се оставя на милостта на богата двойка родители, които предлагат на Мади кола в замяна на услуга - тя трябва да съблазни сина им Пърси, преди той да замине за колежа Принстън.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    13 0 Отговор
    Жестоко се е прецакала ! Камбановидният завършек на роклята създава оптичниата илюзия , че иначе красивата дама , има много широк ханш ! Знаете - когато някой сам се прецака , го прави най добре !!!
  • 2 истина ти казвам

    5 1 Отговор
    Дженифър,що не си седиш у галошете бе чичовото!🤣🤣🤣
  • 3 Лично мнение

    9 1 Отговор
    Според мен е страшно надценявана като актриса а като жена не е грозна но по скоро обикновенно симпатична отколкото красавица
  • 4 Бозар

    5 0 Отговор
    Незабравимата Коко Шанел ще се обърне в гроба ако вид тази т.нар. "малка черна рокля". Мисирката, която е писала дописката, очевидно не знае нищо за понятието "малка черна рокля" и сигурно не знае и за Коко Шанел. А "дизайнерът" на това недоразумение най-добре да се обеси или скочи под влака - вопиюща некадърност!

    Коментиран от #5

  • 5 ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бозар":

    Може да не ти харесва, ама е ☝️Версаче.
  • 6 Ръката на Кремъл

    2 2 Отговор
    Краката определено не са дълги, но иначе има бая едро дупе.
  • 7 Малееее

    1 1 Отговор
    Какава новина само Божидаркееее. Вземи се гръмни бе момиче!