Last news in Fakti

26 Април, 2023 12:32 4 765 1

Това лято ще гледаме за последно Хенри Кавил във "Вещерът" (ТРЕЙЛЪР)

  • хенри кавил-
  • вещерът-
  • роля-
  • нов сезон-
  • сериал-
  • фентъзи-
  • лиъм хемсуърт

Нетфликс пусна първи тийзър за третия сезон на фентъзи поредицата, вдъхновена от романите на Анджей Сапковски

Това лято ще гледаме за последно Хенри Кавил във "Вещерът" (ТРЕЙЛЪР) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Предстои последното пътуване на Хенри Кавил из Kонтинента като Гералт от Ривия в сезон 3 на "Вещерът", преди Лиъм Хемсуърт да поеме ролята в сезон 4. Преди това обаче Netflix обяви датата, на която ще излезе третата част от сериала с пълен с чудовища тийзър.

Шоурънърът Лорън Шмидт Хисрич води адаптацията на Netflix по романите на Анджей Сапковски към третия сезон, който започва там, където спря вторият. В крепостта на вещерите Каер Морхен Сири беше обладана от Волет Меир през изминалия сезон.

Гералт е твърдо решен да предпази подопечната си от по-нататъшна опасност, отвеждайки я заедно с изгората си, с която всичко в личен план е твърде сложно, могъщата магьосница Йенфер, в крепостта Аретуза. Третият сезон е базиран на четвъртата книга от сагата на Анджей Сапковски - "Време на презрение".

Сезон 3 ще се фокусира върху Аретуза - магическа академия, където Герлат се надява, че ще скрие Сири, докато тя се учи как да овладява силите си, но както се случва на Континента, в историята са заплетени много политика, корупция, мними герои и тъмни сили. Освен основното трио, Джоуи Бейти ще се завърне в ролята на барда Яскиер, Анна Шафър като вечно нахъсаната Трис Мериголд, МиАнна Бюринг като магьосницата Тисая де Врис, Еймън Фарън като реформирания нилфгардски воин Кахир и много други.

Третият сезон на "Вещерът" излиза по Netflix в два части: Част 1, която ще съдържа пет епизода - на 29 юни, а Част 2, която ще се състои от финалните три - на 27 юли. Тогава ще си кажем и Сбогом с Кавил, който по-нататък ще предаде щафетата на по-малкия брат на Крис Хемсуърт - Лиъм.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 45217

    1 5 Отговор
    Много тъп филм