Last news in Fakti

27 Април, 2023 12:32 1 876 3

Принц Хари и принц Уилям още не са си проговорили

  • принц хари-
  • принц уилям-
  • вражда-
  • спор-
  • кралско семейство-
  • коронация

Враждата между херцозите все още продължава дори на фона на предстоящата коронация на баща им

Принц Хари и принц Уилям още не са си проговорили - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари и принц Уилям все още не си общуват, а враждата им продължава, твърди кралския експерт Ник Булън. „Доколкото разбрах, не е имало дискусии между Хари и Уилям. Това е абсолютно радиомълчание“, каза ексклузивно Булън, цитиран от vesti.bg.

Братята са в конфликт, откакто 38-годишният Хари и съпругата му Меган Маркъл се оттеглиха от ролята си на старши кралски членове през 2020 г. и впоследствие се преместиха в Съединените щати.

В документалните серии на Netflix от декември 2022 г. „Хари и Меган“, херцогът на Съсекс си припомни напрегната среща с брат му, баща му Чарлз III, и покойната му баба Елизабет II, която се е случила малко преди той и Меган да обявят своите планове.

„Беше ужасяващо да гледам как брат ми ми крещи, баща ми казва неща, които просто не са верни, а баба ми тихо да седи там и някак да приема всичко“, каза тогава той. „Искам да кажа, че най-тъжната част от това беше отчуждението, създадено между мен и брат ми, така че той сега да е на страната на институцията“, допълни Хари.

Хари продължи да прави разкрития за херцога на Кеймбридж в мемоарите си Spare, включително това, че с Уилям са стигнали дори до физическо пререкание през 2019 г., след като Уилям нарекъл Меган „трудна“ и „груба“.

Хари пише за предполагаемия инцидент: „Той ме хвана за яката, разкъса ризата ми и ме събори на пода. Паднах върху купата на кучетата, която се спука под гърба ми и парчетата се врязаха в мен.“

Въпреки че принцовете не са показали признаци на сдобряване, Булън разкри, че Хари и баща му са разговаряли на фона на драмата "Кралят прави всичко възможно, за да запази комуникационните линии отворени. Но мисля, че това е между краля и Хари и това е всичко за момента.“, казва той.

Въпреки отчуждението си, Хари е планирал да присъства на коронацията на Чарлз на 6 май, докато херцогинята на Съсекс ще остане у дома с двете им деца. Поводът ще отбележи първото му събиране с кралското семейство след погребението на кралицата през септември 2022 г.

„Мисля, че той ще бъде нервен за това как семейството ще реагира на него и мисля, че е доста ясно, че той ще минимизира времето, което е в Лондон“, каза Булън за предстоящото пътуване на Хари. „Той вече каза, че иска да се върне за рождения ден на Арчи още същия следобед.“


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Право на мнение

    11 0 Отговор
    Ами вормално. Хари оплю публично собственото си семейство, изкарващ себе си "жертва", за да получи пари и внимание. Жалък човек!
  • 2 Абе

    9 1 Отговор
    грам не ми пука дали си говорят тия или не. Елена /Ленчето/ от вх.В се премести в Пазарджик и мъжката част от блока е много разстроена...
  • 3 Иванова

    5 0 Отговор
    Как да си говорят като по- малкият завижда на големия.