Last news in Fakti

27 Април, 2023 12:15 2 924 6

Дарина Павлова стана баба на момченце (СНИМКА)

  • дарина павлова-
  • дъщеря-
  • паола-
  • баба-
  • внуче-
  • момченце

Дъщерята на покойния Илия Павлов - Паола, е родила преди няколко дни

Дарина Павлова стана баба официално, пише „Телеграф“.

Досега тя имаше две внучета от доведената си дъщеря Венцислава, рожба на съпруга ѝ Илия Павлов от първия му брак, но вече и тяхната щерка Паола е майка.

Вдовицата на шефа на „Мултигруп“ използва рождения ден на наследницата си, за да покаже първата снимка на внучето.

Тя избра най-хубавите кадри на дъщеря си, а от последния дойде и новината – на него Дарина е заедно със сина си Илия-Калоян, Паола и нейното бебе.

„Връщам се назад към всички наши семейни моменти с такава привързаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, разговори за много пътувания, танци заедно до наблюдаването как самата ти се превръщаш в майка - никога не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка. Това е твоят специален ден и ние всички се надяваме да се забавляваш с целия свят. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъщеря! Обичам те!“, написа Павлова към фотосите.

Колежката ѝ Марта Вачкова, която е една от най-близките ѝ приятелки в България, първа честити празниците у семейство Павлови.

„Обич и радост и за двете ви“, коментира звездата от любимия сериал на NOVA “Откраднат живот“.

За бременността на Паола се разбра в края на миналото лято, а за Коледа бе потвърдено със семейна празнична снимка.

Забременяването ѝ е истинско чудо, тъй като от тийнейджърка тя страда от болестта ендометриоза и повечето лекари, с които се е консултирала, са били на мнение, че едва ли някога ще стане майка.

Преди да роди, Паола Павлова водеше курсове по здравословен начин на живот.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    27 0 Отговор
    Българите тръпнеха в очакване да чуят тази новина . А за парите ограбени от забогателия с "продажба на подводница за скрап" нещо да кажеш? Тази новина определено ще заинтересува българите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Днеска

    6 0 Отговор
    Днеска баба утре и дядо може да стане
  • 4 НЯКОЙ

    14 0 Отговор
    НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА. престъпниците се пънат публично, невинните с по едно откраднато кабапче в затвора за 7 месеца...............да ти пи.ка.я на държавата.
  • 5 Ачо

    2 0 Отговор
    Честито Бабо!!
  • 6 а ааа

    4 0 Отговор
    Тук някой питаше след 30години кои и къде са тези комунисти ЕТО Я.Това една червена комунистическа бачафра, която живее с накрадените от пенсийте и заплатите ви пари.