Last news in Fakti

28 Април, 2023 13:19 4 008 11

Джизъса ли е големият победител в "Сървайвър"?

  • благо джизъса-
  • сървайвър-
  • победител

Благо прибира почти половин милион след шоуто

Благой Георгиев е големият победител в „Сървайвър“, пише „България Днес“, позовавайки се на източник от продукцията.

Джизъса надделява във финалното гласуване, което определя носителят на титлата Последния оцелял. И през тази година победителят е избран чрез гласуване на останалите играчи в шоуто.

Триумфът на бившия футболист ще бъде излъчено в средата на май, когато е заложен за показване последният епизод на шоуто.

С победата си в банковата сметка на Благой ще добави около половин милион лв. 300 хиляди от тях са хонорара за участието му. Шампионът от Сървайвър гушва и чек за 150 бона.

Джизъса вече не се намира на самотния остров. Издаде го мобилният му телефон, който след близо два месеца отново бе включен.

Една версия беше, че Благой е елиминиран. Друга гласи, че снимките на продукцията са свършили по-рано, както се оказа и всъщност.

Че сезонът е свършил, се издаде и водещият на шоуто Ваня Джаферович.

Бившият футболист сподели фотос докато разпуска край басейн, дори се оплака, че след три месеца брадата му е побеляла.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    5 0 Отговор
    малко ли бяхме...Джизъса.....))))))
  • 2 Бай тошо

    8 0 Отговор
    Откъде дойдоха тия 300 хук?
  • 3 продуцент

    9 0 Отговор
    Кво 300 бона за тоя, бе луди ли сте??? Той е без пукнат лев и това всеки го знае.... Не повече от 50 биха дали за "звезда" от такава величина. И бонусът за победител е 100 преди данъци, какви 150 ви гонят !?
  • 4 Големанов

    8 1 Отговор
    Провал за bTV е това шоу. Кастинг нула, водещ нула, сценари/игри/- две нули.
  • 5 Ром Бакарди

    10 0 Отговор
    Ша му трябват тез паре, ако наистина е пубедител. Щот ша го налагат унез бивши негуви жени-Есмер, първата му жена Христина неква беше май , Златката.....щот лапетата искат да кльопат. Щом и таз лисица Поли му би шута, требе да живей някаде кат бекяр-ергенин. Кат написах ергенин, са сетих.....вав новия сезон на Ергена, точно Джизаса ша е мераклията! Роден е за таз роля, ша е черешката на тортата вав живота му най накрая да миряса и да намери някуя ужким свясна жена. Или пък ша е пълна шафра.н.тиа!
  • 6 Хасковски каунь

    3 1 Отговор
    Уйдурма!
  • 7 Роки

    1 0 Отговор
    Значи е имало смисъл да гони Уейн Руни да го спъне.
  • 8 ха ха

    4 0 Отговор
    Абсолютни сЛободни съчинения на жълтурските мисирки.Сървайвъра от Алиекспрес е провал с този каст, вкарали някави чалгари и хлапета да клечат за някой и друг лев без да знаят как изобщо се играе тази игра.Никой не иска да гледа тази глупост.Продуцентите не са толкова простовати да позлатят Блажко който е известен само с простотойте си,за останалите /известни/дори не ми се споменава-жалка работа.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 телегледател

    1 1 Отговор
    След като си тръгна Стефани(татстонера) няма какво да се гледа. Закривай тоя Сървайвър.
  • 11 отлично

    1 0 Отговор
    продукцията на тоя срам наречен български сървайвър с привкус на игрите на воля и отенъци на малоумната продукция изврашение на двамата вечни пияници ферма е те знаят всичко ама не четат отзивите на народа