Last news in Fakti

2 Май, 2023 12:56 3 904 3

Ирен Кривошиева дели голямо наследство от майка си със сестра си

  • ирен кривошиева-
  • наследство-
  • майка-
  • погребение-
  • загуба-
  • сестра

Актрисата погреба майка си в началото на април

Ирен Кривошиева чака сина си д-р Владимир Данаилов да долети от Съединените щати, за да уредят заедно наследството на майка ѝ, твърди „Уикенд”, позовавайки се на самата актриса. Кинозвездата погреба майка си на 4 април.

„Лекарите от ИСУЛ 3 пъти връщаха мама към живота. Въпреки усилията им обаче, тя почина на 28 март. Наложи се да изчакаме сестра ми да се прибере от Америка, затова погребението беше 6 дни по-късно. Тези дни ще дойде и Влади за 40-дневния помен на баба си, който ще е на 6 май. Искам момчето ми да бъде до мен, докато решаваме как да разделим наследствените имоти”, сподели пред репортер на вестника екранната Тинка от „Хотел Централ”.

Актрисата допълни, че със сестра ѝ ще трябва да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, 2 магазина, земи и гори.

Малцина знаят, че майката на актрисата Лиляна Кривошиева, е адвокат със солидна практика и дългогодишен служител на важни позиции в Столична голяма община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кмет на столицата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 1 Отговор
    Лиляна Кривошиева е адвокатка със солидна практика и дългогодишна служителка на важни позиции в Столична голяма община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кметица на столицата.
  • 2 Мими Ралева

    3 3 Отговор
    Имотите ще ги подели нотариус. Без нотариални актове няма как да са с валидни собственници.
  • 3 гевезе

    4 0 Отговор
    Пак си прави реклама на сина.Та той няма нищо общо със имотите на баба си,освен ако има дарение преживе.Тая и тя като Пепа Николова.Айде мола ви се?Синчето,та синчето.Само тя има син.Ами грозно е.