Last news in Fakti

30 Септември, 2013 10:06 2 340 0

Калин Сърменов ще води двучасово шоу по Нова тв

  • калин сърменов-
  • предаване-
  • нова телевизия-
  • магърдич халваджиян

То ще бъде тип кабаре и ще замести липсата на

„В двучасовото шоу "Ол инклузив" ще има от всичко”. Това обеща в „Здравей, България” по Нова телевизия водещият на бъдещото предаване - актьорът Калин Сърменов.

„Толкова хора ще искат да дойдат за публика, че не знам дали ще ги съберем на едно място. Ще има доста смях, циркови, вариететни номера, ще бъде като едно добро кабаре”, допълни той.

Шоуто започва съвсем скоро в ефира на Нова и ще се излъчва всяка седмица, разкри доскорошният и.д. директор на Сатиричния театър.

Режисьорът на "Ол инклузив" Магърдич Халваджиян разкри, че до един часа снощи е бил на репетиции с актьорите.

„Това трябва да е шоу за цялото семейство. Пет години „Пълна лудница” даде каквото можа да даде, правим нова крачка с това предаване”, подчерта той.

Халваджиян каза, че ще позволява на Сърменов да импровизира, но малко. „Най-доброто качество на актьора е да знае кога да спре с импровизацията”, обобщи режисьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА