Last news in Fakti

3 Май, 2023 08:37 3 341 8

Актьорът Краси Радков си пие кафето с Малкото коте на Валери Божинов

  • краси радков-
  • бояна генова-
  • малкото коте-
  • валери божинов

Оказало са, че са съседи

Краси Радков и Малкото коте на Валери Божинов се оказаха много близки. Актьорът и красавицата често могат да бъдат видени заедно, тъй като са съседи и заедно пият кафе. Самата русокоса моделка Бояна Генова призна, че с изненада е установила, че известният актьор ѝ е комшия в столицата.

Радков и Котето се засичат в кафене, Краси - по домашни чехли, а Генова - с анцуг.

"По съседски... На снимката не се вижда, ама Краси Радков беше по домашни чехли. И ми казва: "Ами аз живея ей тук", зад сградата отсреща. Аз му отговарям: "И ние живеем ей тук", посочвам му горната сграда. Като добавям "ама сме с обувки. Около него винаги е забавно", похвали се русокосото изкушение, която вече е горда майка и среща бебето си с Радков.

Генова стана популярна от еротичен чат с Валери Божинов преди години. В едно от съобщенията тогавашният футболист на "Партизан" пита русокосата фурия: "Малко коте, секс има ли, казвай". Това се превърна в лаф на годината, който роди десетки колажи и всенародни шеги.

Самият Божинов дори пусна тениски с изобразено сиво коте и надписа: "Малко коте, гол има ли". Според играча надали има някой, който да каже, че "малко коте" е нещо лошо. Божигол не виждал скандал в цялата история и казва, че се забавлявал на шегите по негов адрес, както и с колажите, които се появиха в публичното пространство, писа "България Днес".

След развихрянето на историята Бояна стана много популярна и беше канена за фотосесии, включи се и в сериала "София - ден и нощ", както и в риалити предаването "Игри на волята".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    12 1 Отговор
    Малкото коте на Гацо Бацов.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Божилов

    9 2 Отговор
    си е идиот, Краси е талант, а котето не е нищо особено, далече от красива.
  • 6 ха ха

    4 0 Отговор
    Поредната /моделка/ ...като всяка кухоглавка снимала се някъде.гОлЕмо пстижение да те свързват с някаква фраза написана от друг кухоглавец.
  • 7 Машала

    2 0 Отговор
    Страхотна журналистка сте г-жо Маринова! Чудя се как спите вечер от толкова простотии!
  • 8 пфууууу

    1 0 Отговор
    Селтаци - настоящи снобари, жители я на някоя ливада, я на някоя долина - тоест на блок, построен върху бивши пасища.