Last news in Fakti

3 Май, 2023 10:33 8 557 16

Евгени влиза в директен сблъсък с една от участничките в "Ергенът"

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • участничка-
  • сблъсък-
  • наказание-
  • правила

Тази седмица ще бъде време на равносметки, откровеност и наказания за нарушени правила в имението на любовта

Две седмици преди големия финал на 18 май, най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ навлиза в решителен етап. И тази седмица претендентките за сърцето на световноизвестния виртуоз Евгени Генчев ще се впуснат във вълнуващи предизвикателства, които ще поставят на изпитание принципите им и ще доведат до нови сблъсъци – този път обаче не само помежду им, а и със самия „ерген“.

В сряда вечер (3 май) Евгени ще покани дамите на специална групова среща в „Клуба на разбитите сърца“. Те ще трябва да отговарят на познавателни и провокативни въпроси за музиканта, а тези от тях, чиито отговори съвпадат с неговите, ще получат правото да разбият едно от сърцата на някое от момичетата, които са сгрешили в предположенията си. Победителката, останала последна с поне едно цяло неразбито сърце, ще получи специалната привилегия да изживее истинска бодрумска приказка в компанията на Евгени, далеч от всички останали. По време на уединението пианистът дотолкова ще предразположи дамата, познаваща го най-добре, че тя да направи болезнено и неочаквано признание, белязало целия ѝ живот.

Вечерният коктейл отново ще се проведе със специален регламент и ново правило, което далеч няма да се хареса нито на Евгени, нито на момичетата. Бойкотът от тяхна страна ще накара водещият Наум да наложи наказание, а какво ще бъде то, зрителите ще разберат утре вечер от 21:00 ч. по bTV. В същото време, Евгени ще остане разочарован, осъзнавайки, че е имал неоправдано високи очаквания към една от дамите, а откритата закана и готовност надпреварата за сърцето на „ергена“ да продължи и извън формата, независимо от крайното му решение, ще стане повод за ново напрежение в имението на любовта. Церемонията на розата също ще протече по нови правила, като цветята този път ще са в ръцете не на Евгени, а на самите претендентки. Чия роза виртуозът ще откаже да приеме, предстои да разберем…

В четвъртък вечер (4 май) от 21:00 ч. по bTV е ред за поредното групово предизвикателство, което ще постави на изпитание принципите на една от участничките. Тя категорично ще откаже да се включи в задачата, а това ще накара Евгени да преосмисли отношенията им, след като двамата влизат в открит словесен сблъсък пред очите на всички останали. Откровеното признание на друга от претендентките, че се съмнява в чувствата си и в това дали изобщо изпитва любов към Евгени, ще се посрещне с огромна изненада както от самия него, така и от другите момичета, които досега не са имали съмнение за привличането помежду им на всички нива.

По време на вечерния коктейл Евгени ще поднесе специална изненада за рожденичката в имението, а на Церемонията на розата виртуозът ще трябва да вземе поредното си тежко решение да се раздели с една от дамите на крачка от големия финал.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дид

    9 1 Отговор
    Кой гледа тая боза с тоя сладкиш наречен мъж?

    Коментиран от #12

  • 3 Тошко

    5 1 Отговор
    В първият момент гледам мъж с фон дьо тен на заглавната снимка.
    После се осъзнах - не било мъж, а крокодил от женски пол.
  • 4 Пам 🍫🧁🍰🍕🍔🌯

    12 1 Отговор
    Елена е хитра интригантка. Много комплексирана, заради късите си крака и е прегърбена.

    Татусите са безвкусни и разкриват селското и потекло.

    Коментиран от #7

  • 5 Лорд Минчу

    4 0 Отговор
    Хаха яко, ще се наиграе тоя баламурник 😂
  • 6 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    Гледам ги тия на снимката и една жена на тия години
    трудно ще се омъжи за връстник, още по-малко за по-млад мъж. Освен за метреси на 60г Дедита, друго не става от тях!
  • 7 икономът

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пам 🍫🧁🍰🍕🍔🌯":

    С две думи селска аристократка, сър 😉
  • 8 Ивон

    2 0 Отговор
    Ще ставам иконом на баша на башовете
  • 9 телегледател

    1 5 Отговор
    От останалите в къщата симпатизирам на Ирина Сексибаджак и червенокосата студентка.
  • 10 абе,

    5 1 Отговор
    Да свършва по-скоро тази пошлост заемаща по два часа, два дни седмично национален ефир.И сбогом на всички кандидатки за 5 минутна слава,също като на ергенките от първи сезон.
  • 11 ха, ха

    5 2 Отговор
    Ирина Карабаджак и Еленка по-мъжествени на визия от Евгени...Той може и да е вегетарианец но му се хапва агнешко,не дърти оФци.
  • 12 Изтрепаха

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дид":

    се момите да го свалят...А той сладкишчето се чуди какво да прави
  • 13 абе,

    3 2 Отговор
    Чудех се защо Елена все говори за дълбочина,за дълбокото и чак сега ме светна,че тя всъщност е на дъното и с всеки следващ епизод рови, и рови и рови под него.Елена трябва да се лекува от обцесия към Валерия и маниакално обсебване към Евгени.Тя дори не харесва Евгени, а идеята за Евгени, т.е. харесва как ще стоят постиженията му до нея, как ще я спрягат за партньорка на успял музикант, как ще ходят по културни събития и т.н. или с две думи харесва го, защото попълва идеалната представа. Жена с много комплекси и проблеми, затова и предишните и връзки с мъже са провал.
  • 14 Рррр

    1 1 Отговор
    Това ергенче,като нерез е е преспало с почти всички моми от предаването.Проба грешка,проба грешка по този начин ги избира.Тези момичета нямат ли достойнство?
  • 15 Хихихи

    0 0 Отговор
    Елена, ела в наше село има в града ерген да доиш овце, и баници да правиш, на 35 г, .. ще ти даде телефона му. Мерси, предпочитам интелигентното от бандата на живков, от умното можеш да научиш много, от ограниченото доене на овце, но сега други времена или едва днес щяхме потърпевшите бихме на предишното. Идеални хора няма. Примирявате се, ако не си оставате стари ергени и моми. Семейството е отговорност, деца. Като се родят децата и всичко остава на заден план, грижите по бебчо е на първо място и така не усещате, как сте остаряли по грижи на детето. Жалко, че напуснаха на 19 бащино огнище . Мъжа трябва да е мъж, да се грижи за семейството си, да не пие, пуше, да не посяга на жена си, децата, който е влизал в ОС бракоразводни заседания, знае много неща, има изроди мъже, пияни... Успех в живота на Евгени. Готен си но с тия животни
  • 16 ами,

    2 1 Отговор
    Елена непрекъснато намила:Намираш ли ме за секси? Намираш ли ме за конкуренция? Намираш ли ме за интелигентна? Намираш ли ме за спонтанна? 24/7 трябва валидация и разчепкване на всяко нещо - какво знаеш, какво си чел, какво не си чел, защо ревеш, защо не ревеш, защо се целуваш, защо не си в клуба на нацелуваните, защо обичаш кучета, ама повече ли ги обичаш от хората, ама ти ако не драматизираш и не се филмираш нямаш чувства, ама месо пипаш ли, гледаш ли, миришеш ли, веган ли трябва да е или вегетарианец, ама баницата ти хубава ли е (е не по-хубава от моята)... Абсолютно кречетало и досада. Усещането ми за нея е едно такова лепкаво, сервилно. ..."Искам да ме желаеш цялата..." килим под краката на Евгени.Елена не е разбрала едно нещо,че ако се полагаш пред един мъж и постоянно угодничиш, за да си "удобен", накрая получаваш безразличие.