Last news in Fakti

3 Май, 2023 15:15 5 471 1

3 зодии, за които май ще е приказен

  • зодии-
  • астрология-
  • месец май-
  • емоции-
  • късмет

Предстоят им много вълнуващи моменти и приятни емоции през месеца

3 зодии, за които май ще е приказен - 1
Снимка: Shutterstock

Май е тук и пролетта е в разгара си. Времето става все по-топло и слънчево, дните са по-дълги, прекарваме повече време навън и усещаме, че предстоят много вълнуващи моменти и приятни емоции през месеца. Той наистина ще бъде вълшебен за някои зодиакални знаци. Ето късметлиите, според "Your Tango".

Телец

Красив, вълнуващ и важен месец предстои за тях. Повечето Телци имат рожден ден през него и сега е идеалното време да се захванат с нещо ново - нова работа, идея, хоби, дори да се преместят да живеят на друго място. Бутани са в правилната посока и се чувстват в свои води. За първи път от много време насам се чувстват истински мотивирани. Енергията става по-добра след 14 май, когато приключва ретроградното движение на Меркурий. Тогава Телците получават яснота и са готови да направят големи промени. Партньорските отношения (и работни, и романтични) се изглаждат и общуването става по-лесно. През май тези зодии са активни и могат да постигнат всичко, съобщава teenproblem.net.

Близнаци

Усещат, че техният сезон наближава и се чувстват добре. Той започва на 21-и май, но и преди това Близнаците ще се чувстват страхотно. Енергията на сезона на Телеца им помага да станат по-спокойни, събрани и съсредоточени, докато вземат трудни и важни решения. Ще видят, че нищо не може да ги разклати. Ако искат да започнат ново начинание, ще имат успех. Няма да се лутат, ще са решителни. Ще се възползват от шансовете и много от тях ще им донесат нещо наистина продуктивно и позитивно. В дните, в които усещат, че може да се поддадат на гнева и отчаянието, ще са силни и ще успеят да трансформират тази енергия в нещо креативно. Творчески настроени са и това им помага да лекуват стари рани. Намират търсения завършек в отношенията със стар приятел.

Стрелец

Май ще бъде щастлив месец за тях, защото ще се научат да приемат себе си. Ще са много активни през периода. Справят се отлично в работата и искат да помагат на хората. Ще анализират това как се вписват в света и така ще се научат да приемат себе си. Стават доста по-спокойни през месеца. След 14 май, когато Меркурий отново става директен, Стрелците са още по-радостни и се справят по-добре със задълженията си. Когато се чувстват добре, както е през май, те могат да постигнат доста повече от околните. Приемат нещата сериозно, но хубавото е, че не стават егоцентрици или прекалено погълнати от собствените си цели и собственото си развитие. Тези зодии остават човечни и това им помага.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво бе

    0 0 Отговор
    атанасова най сетне стана и астроложка?