11 Май, 2023 12:15 1 509 5

Мария Бакалова ще се снима в нов холивудски трилър

  • мария бакалова-
  • нов филм-
  • холивуд-
  • трилър-
  • birdseye

Бакалова ще си партнира с Жан Рено, Тай Симпкинс и Кони Нилсен

Мария Бакалова ще се снима в нов холивудски трилър   - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Номинираната за награда "Оскар" българска актриса Мария Бакалова, два пъти номинираният за "Сезар" Жан Рено, Тай Симпкинс, познат на публиката от "Джурасик свят", и Кони Нилсен, участвала в "Гладиатор", са звездите в новия екшън "Birdseye" ("Птичи поглед"), съобщи електронното издание "Дедлайн", предава БТА.

Сценарият е вдъхновен от книгата "Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence" ("Сексшпионаж: Употреба на секса от съветските тайни служби"). Филмът разказва историята на бедна, млада рускиня, въвлечена в кръстоносния поход на Владимир Путин за подновяване на Студената война. Героинята е шпионин от висок клас във Вашингтон, преди любовта от детските ѝ години - междувременно превърнал се в безмилостен убиец, да бъде изпратен от Русия, за да я убие.

"Винаги са ме привличали персонажи от региона, в който съм родена", каза Мария Бакалова по повод новия филм, в който ще изпълнява главната роля. "Харесвам независими, талантливи жени, а Нина е точно такава. Много се вълнувам, че ще играя тази роля. Нямам търпение."

Мария Бакалова озвучи гласа на кучето Космо в "Пазители на галактиката 3". Предстои премиерата на "Unfrosted" ("Незамръзнал") - продукция на Нетфликс. Родената в България актриса ще участва и в комедия на "Парамаунт".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    8 3 Отговор
    Аха, Мата Хари пак ще оправя Руди.
  • 2 Сашо Барон

    13 2 Отговор
    Имам усещането, че Мара вече 3-а година ги лъготи ония балами в Холивуд, че е рускиня.
  • 3 Механик

    7 1 Отговор
    Шоколади, бони-бони шарени джендъри...
  • 4 глоги

    7 0 Отговор
    Героинята е шпионКА от висок клас
  • 5 Стига,

    1 0 Отговор
    срам ме е, че е българка. Отврат.