15 Май, 2023 14:45 1 841 1

Тейлър Суифт прекъсна концерта си, за да защити свой фен (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • концерт-
  • фен-
  • агресия-
  • охранител-
  • защита

Певицата се развика на агресивен охранител

Тейлър Суифт прекъсна концерта си, за да защити свой фен (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Добра певица и съвестен човек. По време на втората вечер от турнето си "Eras Tour", което бе във Филаделфия Тейлър Суифт спря по време на изпълнението си, за да защити свой фен.

В публикувано видео в Туитър се вижда как 33-годишната изпълнителка на "22" крещи от сцената: "Хей, спри!", а след това: "Тя е добре, не правеше нищо!" между текстовете на песента "Bad Blood".

Въпреки че не е ясно какво точно се е случило по време на инцидента, потребителите на социалните мрежи, които твърдят, че са присъствали на концерта, казват, че Суифт е защитавала фен от прекалено агресивен охранител, който е бил в близост до сцената, пише "Billboard", предава dir.bg.

@tswiftclips The fact that she was able to ump right back in after this 👏🏻👏🏻👏🏻 @Taylor Swift @Taylor Nation #taylorswift #swiftie #phillytstheerastour #swifttok #theerastour #erastour #tstheerastour ♬ original sound - Ainsley

"Тейлър крещеше на охранителя, защото те ни бутаха от барикадата, вместо просто да ни каже да се преместим", написа един от присъствалите. "Ние не хвърляхме нищо, не крещяхме, тя дойде да танцува и да пее до нас и това предизвика агресията от страна на охраната."

Други забележителни моменти по време на шоуто във Филаделфия включваха изненадващата част от нейния сет, която включваше парчето "Forever & Always" (поискано от приятелката ѝ Лена Дънам), както и "This Love".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 1 Отговор
    Тия гардове, много насериозно се вземат