Last news in Fakti

15 Май, 2023 15:57 3 071 9

10 неща издават, че мъжът си търси сериозна връзка

  • намерение-
  • намерения-
  • сериозна връзка-
  • мъже-
  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • любов

Когато мъжът има сериозни намерения, това си личи и по неговите действия - те ще бъдат достатъчно категорични спрямо жената

10 неща издават, че мъжът си търси сериозна връзка - 1
Снимка: Shutterstock

Започвайки нови любовни взаимоотношения, винаги се вълнуваме дали мъжът, когото харесваме, иска и е готов за сериозна връзка с нас. Знаците могат да са много. Той може да е готов да ви заведе на скъпа почивка на първия месец, да се пресели от друга държава (ако живее там) само за да се срещнете на живо и т. н. Разбира се всяка любовна ситуация е различна, отбелязва в. Струма.

Но има ли някои общи знаци, че той държи по някакъв начин на вас и не търси просто секс?

1. Той се изявява като закрилник – Ако един мъж наистина държи на вас, то той ще се държи като закрилник особено в критични ситуации. От друга страна, мъжът, който не търси обвързване, определено би бил колеблив в това да се грижи за вашия комфорт.

2. Заявява открито, че иска да се обвърже – Мъж, който е силно влюбен в една жена, ще иска да се обвърже с нея, дори и да е плейбой по душа. Определено няма да се откаже от това да полага усилия за това да я спечели и да има дългосрочни взаимоотношения. Дори и плейбоите имат различен подход, когато усетят, че се е появила жена, която по някакъв начин е специална за тях.

3. Изпълнява обещанията си – Неспазените обещания, особено когато това се случва често, са показател, че мъжът не само не държи на жената, но вероятно не е и подходящ за сериозна връзка. От друга страна, ако той държи на вас, ще се постарае думите да отговарят на действията му.

4. Ако сте влезли в конфликт и той ви е обидил неволно, след това предприема стъпки, за да ви се извини. Мъжете, които търсят сериозно обвързване определено намират начин да подобрят бързо ситуацията.

5. Той няма да ви тормози физически и емоционално – Не бива да бъркаме тези редове с предните и да се приема дори за миг за нормално във връзката да има място за психически тормоз или физическо посегателство, било то един шамар дори в миг на изпускане на нервите.

6. Вие сте приоритет за него – Въпреки личните граници и времето за себе си, мъжът търсещ сериозна връзка определено ще ви включи в приоритетите си и ще съобразява графика си с вас.

7. Общува не само с текстови или гласови съобщения в социалните мрежи – Комуникацията е на живо за вашите срещи, по телефона и това се случва редовно, както и общуването с текстови съобщения. Определено мъжете, които искат сериозна връзка с една жена, имат различна комуникация за разлика от тази с жените, с които търсят само забавления.

8. Опитва да ви впечатли – Но далеч не само с материално състояние, а и с поведение. Дали това е само постановка, дали е такъв за какъвто се представя, времето ще покаже. Но ако той полага усилия да получи вашето одобрение, определено има сериозни намерения към вас.

9. Емоционално отворен е към вас – Достъпността на един мъж към една жена, говори много за това какви намерения има спрямо нея. Ако не желае сериозна връзка, няма да ви допусне в неговия свят.

10. Иска вашето мнение и го взема под внимание – Това определено е знак, че държи на вас и иска много повече от забавление.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    10 3 Отговор
    Едно единствено нещо е причината мъж да си търси жена,живее сам майка му е на далеко в друг град,пичинала или старица няма сили да го обикаля готви и чисти и си търси втора майка ,втората причина попаднал в капан с мацката забременяла не винаги минава този номер някой са самотни майки,други грозновати с пари си взмемат под наем някоя силиконова докато намери по тлъст портфейл мадамата и бие шута на предходният.Не залъгвайте публиката с романтика в мъжката природа няма нещо .

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 миче цъкни

    5 3 Отговор
    10 неща издават, че жената си търси лека връзка
  • 4 Глупости

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Точно мъжете са романтични.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Откога?

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Глупости":

    Не съм виждала такива.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мунчо

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Еми да ти кажа уважаема госпожо, че откакто "изритах" от живота токсичната си половинка, разбрах че много по-лесно се живее...мога и да готвя, да изчистя домът си, да си изгладя дрехите и т.н....и не разбирам повечето мъже, които горките чакат на жените си едва ли не да ги дондуркат, а те самите на вързано куче хляб не могат да подадат...

    Коментиран от #8

  • 8 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Мунчо":

    за съжаление са ме изтрили явно съм била много директна .Та ще се опитам по любезно да не спамя.Мъжете не сте роматични ако изтърпите филм,или досадното обикаляне по магазини , за вас мъжете с момиче/жена ти или някоя нейна приумица то е с цел ,вътрешно си умирате от скука.Както и досадният ремонт у дома ,смяна на мебели да не говоря за романтична обстановка направо ви се вие свят но го правите заради нуждите ви нали се сещаш?!жената да е доволна и да няма скандали да ви е мирно на главата или заради децата семвйството .Не можете и един подарък да измислите питате продавачките толкова ви е природата.Чудя се на наивни жени с големи очаквания за романтика от мъж ,що за заблуда??Съжалявам за вас,при мен се получи защото си имаме доверие и когато той старада и е в беда и аз заедно в батака или в хубаво няма егоизъм и не съм имала надежди за принц от приказките няма такива има просто мъже а те са една порода средно положение няма освен новата мода мъже 36 пол с тях нямам наблюдения !Има и мъже токсични и жени калпазанки но е друга тема може би вие така сте я свикнали или в началото не ви е било недостатък хормоните /любовта/са виновни до една година човек изтрезнява и после виждаш какво си избрал.Късмет следващият път,не се отчайваите след лошото идва и хубаво.
  • 9 эээээ

    3 3 Отговор
    Вече никой мъж не си търси сериозна връзка, ало, нещо много сте изостанали. На никой не му се занимава, при положение, че има тик-ток и инстаграм. Само онлайн неангажиращо цъкане.