Last news in Fakti

16 Май, 2023 08:32 4 806 5

Очакваме явлението Черна Луна в петък, вижте какво ни носи

  • черна луна-
  • явление-
  • астрология

Според астрологията Черната Луна изважда наяве най-мрачните ни чувства и най-страшните ни опасения

Очакваме явлението Черна Луна в петък, вижте какво ни носи - 1
Снимкa: Shutterstock

На 19 май в 18:53 ч. българско време ще изгрее Черна луна във фиксирания земен знак на Телеца. Наричана от някои астролози и вещици още „Тъмна луна“ или дори „Луна на Лилит“, Черната луна се счита за мощно явление, защото бележи момент, в който получаваме шанс за ново начало, разказват от Elite Daily, цитирани от flagman.bg.

Вижте какво е значението на това явление и как може да го използвате в своя полза:

Най-разпространеното и широко прието определение за Черна луна е второ поред новолуние, което се случва в един календарен месец. По същество тя е обратното на Синята луна. Тъй като луната се отдава на малко повече време „насаме“, месецът има тъмни небеса за повече време от обикновено. Явлението е сравнително рядко и се случва само веднъж на всеки 29 месеца.

Според астрологията Черната Луна изважда наяве най-мрачните ни чувства и най-страшните ни опасения - всичко, което крием и предпочитаме да продължим да избягваме. Това е време, в което може да настъпи драма, тъй като всякакви емоции от негативния спектър като завист, омраза и отмъщение ще стоят на повърхността на всичко.

През това време е препоръчително да бъдем търпеливи и да обмислим нещо повторно преди да предприемем рисковани действия. Тези нелицеприятни емоции са продукт на болка и ако ги прегърнем с пълна сила, те само ще породят повече болка. Трябва обаче да се освободим от тях, а Черната луна помага с процеса на пречистване.

Някои астролози също вярват, че Черната луна ще извади на преден план всичките ни противоположни качества - както е описано в концепция, наречена „анима“ от Карл Г. Юнг. Така че по всяка вероятност това ще бъде момент на изненади.

Тъй като Черната луна на 19 май ще бъде в Телец, може да бъде изключително полезно да обмислите къде се намира този знак сред 12-те астрологични домове на вашата рождена карта – така ще разберете по какъв начин може да бъдете засегнати.

Помнете и взимайте предвид промените, които изпитвате сега. Въпреки че промяната често може да бъде плашеща, особено когато се случва в знак, който не е голям неин фен, тя е изключително необходима за вашето лично израстване. Не забравяйте да използвате тази Черна Луна като време да презаредите батериите си и да помислите върху растежа, който започва за вас.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паурбанк

    3 0 Отговор
    Да не почнаха и тук да спират тока?
  • 2 мъкаааа

    1 1 Отговор
    Уши носи.
  • 3 Маг

    5 2 Отговор
    По време на черна луна , тъмните добиват веществото адренохром , което поддържа живота им дълъг! Веществото се добива от кръвта на малки деца , които биват малтретирани и насилвани до степен , да изпитат неистов страх и ужас. Тайните общества пропагандират педофилията не толкова заради зпото , на което служат , а заради нуждите , които имат. Лъжа ли ви ?! Спомнете си пица - гейт , спомнете си висшият американски държавник , заловен с два куфара кръв на едно летище! Вижте , колко деца изчезват безследно всяка година ! Съвет - ако проверявате с търсачката за адренохром , вижте , запомнете , и повече не търсете !
  • 4 Идън

    3 1 Отговор
    Няма научни доказателства как влияе това явление на човешкия свят, но подобни твърдения могат да окажат влияние на психиката на невежи и вярващи в тях. Не е дадено на човек да знае какво ще се случи дори след миг- още по- малко при появата на какъвто и да е цвят луна.
  • 5 Яяяя

    0 0 Отговор
    Гледам фазите на луната този месец, не виждам две новолуния в рамките на календарния месец, как да я разбирам тази черна луна?