17 Май, 2023 16:15 23 506 2

Зодиите, които ги очакват големи финансови постъпления до края на май

  • зодии-
  • пари-
  • май месец-
  • близнаци-
  • рак-
  • козирог

3 зодии ще се радват на много пари

Зодиите, които ги очакват големи финансови постъпления до края на май - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите обещават, че месец май ще си отиде, носейки огромно финансово щастие на представителите на три зодиакални знака.

Техните приходи значително и рязко ще се увеличат в края на месеца и според експертите може да се каже, че те сякаш са ударили джакпота.

Представителите на тези знаци ще се радват на много пари, които ще потекат към портфейлите и банковите им сметки, пише jenata.blitz.bg.

Близнаци

Трябва да положите усилия, за да може накрая шефовете ви да ви забележат на работното място. Направете нещо голямо, пробив в бизнеса си. Тогава може да получите голям бонус, който да реши всичките ви финансови проблеми.

Скоро ще може да направите покупката на мечтите си. Не се страхувайте, имате нужда от инициативност и постоянство.

Рак

През май парите ще текат към вас като река. Финансирането може да дойде от различни места. Може да получите увеличение на заплатата или скъп подарък. Астролозите обаче не съветват да харчите всичко наведнъж, ако искате да не закъсате сериозно. Добре е да си имате пари за черни дни.

Козирог

Ако искате повече пари, трябва да говорите за това с шефа си. Той ще ви даде увеличение, ако е доволен от работата ви. Може да потърсите и друг източник на доходи и да удвоите финансовите си приходи. Като цяло краят на май ще бъде хубав за вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врели-прекипели

    8 0 Отговор
    Не верни писаници на нецелебни безсмислици. - обикновено дрънкане на врели-некипели.
  • 2 стига вече!!!

    5 0 Отговор
    благодатение на вашите прогнози вече цяла година забогатявам като петролен шейх и сега се чудя каде да си харча парите спирам да ви чета извънземните измишльотини че няма да има каде да си държа парите мазата и тавана са пълни всички дюшеци и възглавници също незнам какво да правя вече с тия астрологични пари…!!!