Last news in Fakti

18 Май, 2023 13:31 3 102 6

Вдовица се промени из основи и стана рекордьор на Гинес (СНИМКИ)

  • шарлот гутенберг-
  • татуировки-
  • рекорд на гинес-
  • промяна-
  • забрана-
  • най-татуираната жена

На 74 години Шарлът е най-татуираната жена в света и е по-свободна от всякога

Съпругът на Шарлот Гутенберг ѝ забранявал да променя себе си, Той не ѝ позволявал да се гримира, да боядисва косата си. След като починал обаче тя решила да вземе живота си в свои ръце и променила тотално себе си.

Съпругът на Шарлот бил много строг, ревнив и консервативен. Винаги критикувал опитите на жена си за промяна на външния ѝ вид. Той дори не ѝ позволявал да си направи нова прическа. Колкото ѝ пъти тя да му се молила да стори каквото и да е върху себе си, винаги срещала отказа му, пише jenata.blitz.bg.

Мъжът ѝ обаче починал от тежко заболяване, когато Шарлот била на 53 години. Тя трудно понесла загубата му, но осъзнала, че сега вече може да живее и да стори това, за което отдавна мечтае.

Първо Шарлот сменила прическата си – подстригала се късо и се боядисала в русо. След това започнала да носи грим и така да подчертава красотата си. След това събрала смелост да се сдобие с татуировка, после с втора, трета и накрая почти не остана място, на което няма картинка.

Сега тялото ѝ е почти на 99% изрисувано, като преди няколко години тя влиза в книгата на рекордите Гинес като най-татуираната възрастна жена на планетата, когато този процент стига до 92%. Сега обаче тя вече официално е най-татуираната жена на света. Шарлот няма татуировки единствено по лицето и пръстите си.

Промените в нейния живот не спират до тук. Шарлот открива любовта в лицето на човек, който споделя нейната страст. Случайност или не, тя се влюбва в най-татуирания възрастен мъж на планетата, който също е записан в Книгата на рекордите Гинес - 81-годишният Чарлз "Чък" Хелмк.

Той подкрепя напълно свободолюбивия начин на живот на жена си. Шарлот признава, че никога в живота си не е била по-щастлива.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    37 3 Отговор
    Супер гнусно и грозно отврат пууууу брррррр
  • 2 Пич

    32 3 Отговор
    Егати и гадното.....
  • 3 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    24 3 Отговор
    Никога не е късно да станеш за резил...
  • 4 Критическата не прощава

    10 2 Отговор
    Хубаво, че е бил мъжа й, да я дъражи, сега като отвързана.
  • 5 Иван

    5 0 Отговор
    Таласъм, ха ха ха
  • 6 Хайл 14/88

    1 0 Отговор
    Тая има повече картини от колкото в лувъра 😲 на 🐿дали има картинка с лешници🤣