Last news in Fakti

18 Май, 2023 16:56 4 802 9

Финалният избор на "Ергенът" Евгени между Елена и Валерия ще проследим тази вечер

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • финал-
  • предложение за брак-
  • победителка

Тази вечер специални гости в имението на любовта ще бъдат родителите на пианиста

Студентката по право Микаела Мадолева финишира на трето място в „Ергенът“, след като вчера не получи цвете от Евгени Генчев по време на последната за сезона Церемония на розата в най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир. Вечно усмихната Мика си тръгна от имението на любовта след изключително емоционална среща с родителите ѝ Ирена и Маки и романтична среща с Евгени из най-красивите средиземноморски кътчета.

„Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал. Ти си невероятен човек, ти си човекът-усмивка. Много те харесвам, но още повече харесвам семейството ти – те са страхотни хора. Ако успееш да срещнеш мъж, който да те направи толкова щастлива, колкото баща ти прави твоята майка, ще си направила най-хубавото нещо в живота“, каза Евгени на Микаела, докато се сбогуваше с нея.

„Благодаря ти за всичко! Искам да си щастлив и вдъхновен. Благодаря ти, че ме изкара от зоната ми на комфорт и че ме оцени. Продължавай да бъдеш такъв, какъвто си. Надявам се да си щастлив с избора си и всичко да е прекрасно, защото го заслужаваш. Някой ден ще дойда на твой концерт, защото едно от най-красивите неща, които съм чувала в живота си, е твоето свирене“, не скри емоцията си тя преди да напусне имението на любовта завинаги.

Тази вечер, в специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. по bTV, Евгени ще бъде изправен пред съдбоносен избор. На специална Церемония той ще се срещне и с двете финалистки – Елена и Валерия, като едната ще чуе думи на раздяла, а другата – обяснение в любов и официално предложение за брак. „Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се много развълнуван, нетърпелив, но същевременно притеснен“, не крие емоцията си пианистът на метри от финала на любовното приключение.

За да се запознаят с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението ще пристигнат родителите на Евгени – Светла и Танко. Те ще имат възможност да поговорят насаме с Валерия и Елена, а какво ще провокира открито противоречие между майката на музиканта и една от дамите, измежду които той трябва да направи своя избор – отговорът тази вечер от 20:00 ч. само по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Евгени с двете финалистки, като за пръв път виртуозът ще отвори вратите на имението си специално за тях. Валерия или Елена – коя от двете ще чуе от Евгени думите: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, ще разберем тази вечер в специалния тричасов финал на „Ергенът“ от 20:00 до 23:00 ч. по bTV!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Проследител

    10 2 Отговор
    "Ще проследим тази вечер"? Без мене. Такива нагласени "сценки" не си заслужават загубеното време.
    ПП. Дълбоки и искрени съболезнования на тези, които ще се прежалят ...

    Коментиран от #4

  • 2 тизе

    9 0 Отговор
    простотия
    Сеир да има народа да гледа
    Въобще не ме интересуват и не исам да ги дават
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Парясъл се с ТВ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Проследител":

    А аз от 5 години съм изхвърлил телевизорите от дома.
  • 5 Гост

    6 0 Отговор
    И какво да му гледам на това поредния неизвестен стана известен. Сега и мама и тати ще видим. А коя ще избере това ще каже сценариста.
  • 6 То бозата

    2 0 Отговор
    свършва, ама ще я дъвчете още месеци наред, което е тормоз. За ку. те и харесващия мъже - срамота.
  • 7 Свекървище

    3 2 Отговор
    Ако ням на мястото на Елена или Виктория бих избягала далеч след срещата с потенциалното свекървище. “Ти винаги ще си втора след мен”, Потрес Пълен!
  • 8 Най-после

    0 2 Отговор
    Най-после настъпи краят на Еленското нападение. То беше мятане, то беше скачане, подаване на крака, натискане, простотия, злоботия, борела се била, о, ужас. Само като гледах как всеки път яхва Евгени, тренинг голям, маниер обигран, преследвачка на мъже, неотказваща на никого, мята се наред върху бройки безчет. Татуирана елементарница с агресия на мъж и злоба на дърто свекървище. Много противно същество е тази Елена, но въпреки всичко ми стана жал за нея. Но нямаше никакъв шанс пред Валерия.
    Свеки я хареса, защото и двете са злобни психарки.
    Изумително беше в 21-ви век да настоява да кръщават дете с нейното име, а още по-психарско беше да каже, че Валерия щяла да бъде втора след нея. Евгени да заведе дъртата на психиатър.
    Радвам се за Валерия и Евгени, и им желая безоблачно щастие, но за да е такова трябва да живеят далече от свекървището.
  • 9 Ооффффф

    2 1 Отговор
    Поредната простотия