Last news in Fakti

19 Май, 2023 08:25 2 132 8

Необичайно предложение за брак в "Един за друг"

  • един за друг-
  • предложение за брак

Виктория каза „Да“ на Явор

Красиво и романтично предложение за брак на височина от над 50 метра изненада една от участничките в любимото семейно предаване „Един за друг“. Виктория каза „Да“ на Явор, който събра смелостта да сбъдне мечтата на своята избраница по нетрадиционен начин. Той коленичи пред Вики на нестабилна платформа и ѝ зададе съдбовен въпрос. Въпреки че двойката не успя да се справи с изпитанието, двамата получиха ценна награда – обещание за дълъг и щастлив съвместен живот.

Двойката влезе в предаването със заявка да даде втори шанс на връзката си. Виктория и Явор са заедно от 10 години и имат дъщеря. След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за нежната половинка прелива след нежеланието му за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и влизат в „Един за друг“, за да се преоткрият и затвърдят и любовта си.

По-сплотени от всякога на ръба на пропастта бяха двойките в последното състезание преди големия финал утре вечер. Мъжете бяха опора на своите половинки, които трябваше безрезервно да им се доверят. Димана и Христо се справиха най-бързо, а Габи и Десо имаха проблеми в края на играта и завършиха последни. Виктория успя да събере всички осем картончета, но в края на платформата залитна и падна от гредата. Въпреки това всички четири двойки продължават към следващото предизвикателство.

Кой ще бъде големият победител? Грандиозният финал в сезон 4 на най-романтичното предаване „Един за друг“ гледайте утре вечер - 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 элфой

    1 0 Отговор
    Да не паднете,ей!ДръШте се!Дори да не сте Един за другия.
  • 2 Васка немския козлудуй

    2 0 Отговор
    Браво госпожа МАРИНОВА много добра статия!
  • 3 Мишките ги познавам

    2 0 Отговор
    От километра, окото ми е като рентген
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Хуанит

    1 0 Отговор
    Аууу ша са раСплача !
  • 7 Ана

    1 0 Отговор
    Хората са готови на всичко, дори и на брак, без да го искат, само, за да спечелят едно риалити ;)
  • 8 Нтв

    1 0 Отговор
    За следващият сезон сме ви подготвили неочакван победител - Рачков ( има нужда, ще му помогнем, няма значение с кой ще участва) Както го нагласим - така.