Last news in Fakti

20 Май, 2023 11:46 1 463 3

След нападението над полицай: Глобиха дъщерята на Мик Джагър с 2200 евро

  • мик джагър-
  • дъщеря-
  • глоба-
  • ибиса

Джейд Джагър беше арестувана в сряда заедно с мъж, след избухнала свада в ресторант в столицата на острова

След нападението над полицай: Глобиха дъщерята на Мик Джагър с 2200 евро - 1
Снимка: Instagram

Испански съд наложи глоба от 2200 евро на Джейд Джагър, дъщеря на вокала на групата "Ролинг стоунс" Мик Джагър, за нападение над полицай на остров Ибиса, предаде Ройтерс.

Дизайнерката на бижута, която е на 51 години, беше арестувана в сряда заедно с мъж, след избухнала свада в ресторант в столицата на острова.

По време на съдебно изслушване по бърза процедура в петък Джейд Джагър се съгласи да плати глоба в размер на 1200 евро за оказване на съпротива на властите, 200 евро за причиняване на лека телесна повреда, както и 800 евро обезщетение на потърпевшия полицай, обяви съдът.

Мъжът, който е представен само с инициалите си А.У., е осъден на четири месеца лишаване от свобода за нападениe и телесна повреда.

Ройтерс не успя да се свърже с Джагър за коментар, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А пък в България

    2 0 Отговор
    тука спазваме "правата" и "етническите особености" на една "трудолюбива" етническа група ,не сме като тия задръстени западняци.Мдаааа.....
  • 2 Колко

    1 0 Отговор
    Ли е взел полицая обаче.
  • 3 русенец 2

    1 0 Отговор
    бълха я ухапала