Last news in Fakti

20 Май, 2023 14:50 4 100 13

Наум Шопов разказа за проблемите си с наркотиците (ВИДЕО)

  • наум шопов-
  • наркотици-
  • марихуана-
  • наднормено тегло

Преди години актьорът бил дебеланко и пушил марихуана по няколко пъти на ден

Наум Шопов наскоро призна нещо шокиращо за себе си, което едва ли някой е очаквал да чуе точно от човек, който днес води толкова здравословен начин на живот и буквално не излиза от фитнеса.

Нещата не винаги обаче, са такива, каквито изглеждат и този случай е поредното потвърждение на това. Преди години актьорът е бил дебеланко. Това се случва в тийнейджърските му години, а любопитната подробност разкри самият той в канала "При ТоТо".

В шести клас, например, Наум Шопов е бил 150 см. и е тежал 75 кг. – толкова, колкото е в момента. Преди 15 години е бил с дълга коса и е слушал реге и метал. Пушил е марихуана по няколко пъти на ден, а поведението си отдава на тогавашното си обкръжение. А след като родителите му научили за тези "подвизи", не последвали дори шамари, но за сметка на това започнали да го третират като пропаднал наркоман. Накарали го да се откъсне от наркотиците с ужасното си отношение и с това, че му давали по 8 лева дневно, за да си купи дрога. В един момент се стигнало дотам, че сменил тревата с цигари, а тях отказал преди половин година, пише "Блиц".

Именно ужасното държание на родителите му към него го накарали да се промени и да се откъсне от тази среда. Основна заслуга за успеха му имал и неговият братовчед, който му оказал морална подкрепа по онова време. Умишлено не е демонстрирал, че пуши.

Към днешна дата Наум Шопов е горд от живота си - не пуши и разбира се, ни взима наркотици. Освен това категорично отказва да рекламира цигари, вайпове и алкохол, както правят много популярни родни лица днес, именно за да дава добър пример на последователите си. Половинката му Теа Минкова също пуши – залага на електронни цигари, но дали ще успее да се избави от този си порок, ще почакаме, ще видим.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай шиле

    11 2 Отговор
    Добре че нее са го онаждалиии

    Коментиран от #3

  • 2 Дейвид

    21 4 Отговор
    Да, отказал е джойнта - минал е направо на бело.Както казваше един мой познат лекар: ние бедните пушим и пием - богатите направо се дрогират.
  • 3 Със бре

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай шиле":

    Немой да плашиш човеко , он мое да аресва таквия работи !
  • 4 Комунист

    14 0 Отговор
    Абе по наше време беше лошо да си металист с дълга коса. А то се оказа че и при демокрацията било лошо, що така - не знам
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Просто човек

    16 0 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тоя ..
  • 7 Бате Енчо

    15 0 Отговор
    тоя е като оня петканов - не мое ги гледам, ама ми ги навират през няколко дена!
  • 8 Зеленси съм - дайте паре, чашафи

    6 5 Отговор
    Дядо му на този беше голяма работа, любимец е бил...на Анджей Вайда, но наште комундета не го пускат, удрят му кола.
    А Христо и този не струват. Христо дали ще го гледам във "Вчера", "Маргарит и Маргарита или "Страстите Христови", все същото дърво е...
  • 9 Пешо

    5 2 Отговор
    Ся може да зима по тежки наркотици.
  • 10 НРБ

    9 0 Отговор
    Лош пример...нали е лекар ??? Младежите четат и правят същото...после Олелеее, като стане белята не могат да носят последствията и изпадат в депресия !!!
  • 11 Роза

    4 0 Отговор
    Не всички,които някога са вземали наркотици,пропадат.Някои като този с големи усилия се изтръгват от порока.Зависи от характера и от външните фактори.Няма смисъл човек да си прави експерименти със здравето.Експериментите могат да завършат зле,в болнична стая и погребална катафалка!
  • 12 Много

    1 1 Отговор
    е нежен, мяза на жена. Баща му е друга работа. Ама, нейсе.
  • 13 Готин

    0 0 Отговор
    Като видя кой е автора, вече ни чета статията!