Last news in Fakti

20 Май, 2023 15:39 6 779 17

Майката на Ергена: Много харесвам Валерия, страхотна е!

  • ергенът-
  • евгени георгиев-
  • валерия георгиева-
  • свекърва

Първата среща между Валерия и бъдещата й свекърва обаче не протече толкова добре

След края на най-романтичното риалити "Ергенът" сцени от финала на предаването се превърнаха в най-обсъжданите теми в социалните мрежи. Основният герой обаче не е нито Ергена, нито победителката Валерия, а най-известната свекърва в България - майката на Евгени.

bTV се срещна ексклузивно със семейството на Светла и Танко Генчеви. "Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме възможност да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме само 10 минути, не знаех нищо за нея, бях стресирана. Страхотна е, много я харесвам", каза Светла Генчева, майка на Евгени.

Бащата на Евгени - Танко Генчев също каза, че има топли чувства към избраницата на сина си Валерия. "Много е нежна, мила, позитивна и както казах още по време на шоуто би била прекрасна майка на моите бъдещи внуци", каза Танко Генчев.

А след финалния епизод, в който майката на Евгени и Валерия влязоха в противоборство относно това дали детето трябва да носи нейното име, Светла вече е на друго мнение. "Вече не е задължително да е Светла, важното е да е само "С", това беше просто шега", каза тя.

Танко и Светла Генчеви пожелаха на двамата да се разбират и да се обичат. "Ако имат нужда от помощ винаги ще бъдем зад тях, ще ги подкрепяме, ще помагаме и ще им се радваме много. Определено сме много щастливи", казаха те.

Сайтът "Флагман" пък съобщи, че цялото семейство Генчеви и Валерия са в Бургаско и според изданието оглеждали ресторанти, където да се състои сватбата, предава dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Стоянв

    23 1 Отговор
    Майката на Евгени прави маневри като Бойко. Какво толкова откри у Валерия? "Позитивна"? Но, хайде, ще се направим на ударени-да са щастливи младите!
  • 3 Не всичко е пари, да знаят!

    22 3 Отговор
    Тя, тази Валерия още миналата година е знаела, че ще спечели. Дори са гласували в Турция. Другите момичета нищо не са знаели. Фалш голям. Пълна измишльотина. Горките родители овърталочиха ги в една измама. Голям резил.

    Коментиран от #12

  • 4 Соваж бейби

    14 3 Отговор
    В днешният модерен живот и модната тенденция на "семейства"вече трябва да се радваме когато детето доведе жена за син а за дъщеря -мъж !Ако нещо не могат да се справят с възпитание на децата баба и дядо са насреща живи и здрави ,любов и разбирателство .
  • 5 страхотна ?

    26 5 Отговор
    Какво лицемерие. Синът и ще дели едно легло с кучета. Той е поставен на равно с животните, а в една от сериите, тя каза, че дори ще спи на пода, а кучетата при нея на леглото. Каза още, че ще заведе болното си дете на лекар, преди болното куче, само, ако болницата за хора е преди тази, за кучета.
    Безкомпромисна по отношение на храната. Скоро Евгени ще заприлича на извънземен от ядене на спанак. А децата един ден - без мляко, сирене, яйца, месо. И това ми било страхотно. Красива е и това и дава страхотно самочувствие, но нищо повече. Нищичко - празен поглед, инат, неразбираем говор и ледено сърце. Горкият слънчев Евгени.

    Коментиран от #7

  • 6 Aлфа Bълкът

    7 3 Отговор
    Този основен ли е или бащата е от Мароко? Нито една черта няма на баща си!
  • 7 Живанши

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "страхотна ?":

    Да, да, скандално. И на мен ми стана кофти за пича. Как ще си оставяш децата на няква, за когото бездомни кучета са равни в очите и. Кучкаркитр са много неприятни индивиди в много случаи. Те твърдят, че кучето е по-добро от човека и винаги очакват човека да се държи като питомец за да са доволни. Кофти тръпка с такава да градиш семейство. За жалост много жени са болни от тази зараза в БГ... прекомерната обич към кучета. Със сигурност и това ни прави лидери в класациите отрицателен приръст на населението.
  • 8 Тото

    8 4 Отговор
    Светла ще гледа кучета вместо внучета.
  • 9 Баджанака на евгена Ергени

    4 1 Отговор
    Май тоя Ергени ще си остане...евГенин...
  • 10 Аа, не

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "АБВ":

    Всеки по себе си съди. Сега те са си двойка, майката е там, един комплимент пред хората не пречи... Но пък ежедневните умилквания по улиците са друго нещой което е друг сеир... Важното е, който се държи така, да не разбира с колко хора едновременно е... :))))
  • 11 Тошко

    7 3 Отговор
    Още разголи баджаците.
    Стягай си сателитните чинии... така де, ушите, и се махай от пространството.
  • 12 Ми даа

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Не всичко е пари, да знаят!":

    Трябва за новите сватби да се мисли. Не може за претоплените манджа все, 20-30 години след сватбата да се мисли само. Може до религия, манталитет да е. Трябва и други сватби да има, не може само вашата да и:) Зорлем влъхви станахве вече - и мъже, и жени никой не пита искаме ли.
  • 13 Теляк

    12 2 Отговор
    Това предаване е най-голямата простотия в ефира!

    Коментиран от #14

  • 14 Аа, не

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Теляк":

    Не го гледах, ама чета коментарите тук. Едно време у вестнико в САЩ са ги писали, когато се оженят. Сега всеки ден честитка, ако не се оженят официално, и демонстрират /буквално демонстрират/ семеен статус. И ако ти писне от комплимент-софрата, малей... Рев, сълзи, сополи...
  • 15 Скука

    2 4 Отговор
    Сватба с Елена ли ще имаме.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ами,

    6 2 Отговор
    По време на снимките естествено е да са реагирали така но след като са изгледали излъченото по телевизията са си променили мнението и сигурно мама Светла се кръсти по три пъти на ден, че са се отървали от /берлинската / обсебваща бръмчалка.Тя се показа хрисима пред тях, скри си татуировките,пожонглира с думички за да им се хареса,не като Валерия право куме в очи.Не напразно Евгени и каза,че това е работата на Елена да манупулира хората с думи.Много добре я разбра той още вътре.