Last news in Fakti

27 Май, 2023 07:00 6 867 0

Дневен хороскоп за 27.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко объркан ден за Раците

Дневен хороскоп за 27.05.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Думите ви ще имат голяма сила днес, така че внимавайте каакво и на кого казвате. Голямата сила върви ръка за ръка с голямата отговорност, не забравяйте.

Телец

Днес са важни добрите намерения. Активните действия не са препоръчителни. Окуражаващите думи и вдъхноението, които може да дадете на другите, това е вашият личен принос за този ден.

Близнаци

Днес без особени усилия можете да накарате света да се върти около вас. Въпросът е готови ли сте да станете център на собствената си Вселена.

Рак

Малко объркан, повече мистичен, доста хаотичен съботен ден през май. През този месец каквото и да става, изглежда лесно преодолимо, постижимо, разрешимо. Вярвайте в себе си и всичко ще се нареди.

Лъв

Създайте си простор за изява, иначе ще се чувствате подтиснати, стресирани и ще станете просто едни мърморковци. Отпуснете душата си и идеите сами ще полетят.

Дева

Сложен ден, който ще ви изправи пред много въпроси за решаване. Анализирайте, но без да се увличате. Действайте, но без да вършите и чуждата работа. Пазете личните си граници.

Везни

Не задавайте повече въпроси, отколкото са постижими за събеседниците ви. Човешкият ум не е в състояние да обработи повече от три различни теми в един момент. Съобразете се с капацитета на другите.

Скорпион

Саморекламата днес няма да ви отведе твърде далеч. Повече работа и по-малко вътрешна критика. Правете каквото трябва, а какво ще стане в крайна сметка е Божа работа. Не се привързвайте към резултатите.

Стрелец

Прекалено сериозно сте приели някои неща, а това може да породи големи конфликти с околните. Не се опитвайте, а и не очаквайте всичко да се случва според вашите правила, не ставайте тесногръди мърморковци. Бъдете отворени за нови идеи.

Козирог

Покажете смирение, гордостта рядко е от ползва. Повече слушайте, по-малко говорете. Мълчанието в много случаи има цената на златото.

Водолей

Никой не знае по-добре от вас прекрасните ви качества. Покажете ги, използвайте ги в общуването си с другите. Направете света по-добър като самите вие сте по-добрата версия на себе си.

Риби

Съвсем не лесен ден. Отговорностите ще са повече от силите и времето, които можете да им отделите. Все пак с добър план и правилно подбрана помощ, можете чудеса да сътворите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА