Last news in Fakti

28 Май, 2023 15:52 1 459 5

Кенет Брана пак ще е Поаро

  • кенет брана-
  • поаро-
  • филм

Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град в света по онова време, прочутият детектив Еркюл Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс

След успеха на "Убийство в Ориент експрес" (2017) и "Смърт край Нил" (2022), носителят на "Оскар" режисьор Кенет Брана, сценаристът Майкъл Грийн и продуцентът Джуди Хофлънд отново обединяват сили, за да пренесат на екран нова страховита мистерия от кралицата на криминалните истории Агата Кристи - "Призраци във Венеция", пише dir.bg.

Вдъхновен от романа Празникът на Вси светии, Призраци във Венеция ще ни отведе след края на Втората световна война във Венеция, в нощта на Вси светии. Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град в света по онова време, прочутият детектив Еркюл Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, обитаван от духове дворец. Когато един от гостите е убит, Поаро се озовава в центъра на зловещ свят на сенки и тайни.

Освен като режисьор, Кенет Брана се завръща и като изпълнител на ролята на емблематичния Еркюл Поаро, който този път се сблъсква с мистерия, която изглежда противоречи на твърдата му вяра в логиката, разума и реалността. Допълнително доказателство, че Призраци във Венеция ще ни предложи нещо различно от всички досегашни случаи на Поаро, които сме виждали на големия екран, е първият трейлър на филма, който ни потапя дълбоко в страховитата свръхестествена атмосфера на мистерията... Смъртта е само началото.

Режисьор на Призраци във Венеция е Кенет Брана ("Тор: Богът на гръмотевиците", "Убийство в Ориент експрес", "Смърт край Нил", "Белфаст"), а сценарист е Майкъл Грийн ("Смърт край Нил", "Дивото зове", "Круиз в джунглата"). Продуценти са Джуди Хофлънд и Кенет Брана, а изпълнителни продуценти са Лоуис Килин, Джеймс Причард, Ридли Скот, Саймън Кинбърг и Марк Гордън.

Освен Кенет Брана, в звездния актьорски екип се включват носителката на "Оскар" Мишел Йео, Тина Фей, Джейми Дорнан, Кели Райли, Ема Леърд, Рикардо Скамарчо, Камил Котин, Кайл Алън, Джуд Хил, Али Кан и др.

Филмът тръгва по кината от 15 септември.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не Рез

    11 1 Отговор
    Само Давид Сушет
  • 2 Така е

    3 1 Отговор
    Само Дейвид Сушей.
  • 3 васка бански старец

    1 1 Отговор
    Старчески бабеци сънувам
  • 4 палома бански старец

    1 1 Отговор
    Ой дядка дядка уио ти се мятка на лево на десно търси дупе тесно
  • 5 сатаниска баба на 20г с прегач

    1 1 Отговор
    Украинцами