Last news in Fakti

2 Юни, 2023 07:53 2 728 15

Секс символът Филип Буков споделя своите тайни и мечти (ВИДЕО)

  • филип буков-
  • подкаст

"Голямата ми мечта беше да стана лекар.", призна актьорът

Малко преди старта на новия сезон на "Сървайвър" на гости на Красимир Красимиров в подкаста "Не съм такъв човек" е един от участниците, който е смятан и за сигурен финалист - Филип Буков. Записът е направен преди да обявят имената на звездите в шоуто, затова разговорът ни с него е на съвсем различна тема, пише БЛИЦ.

Любимият актьор и нов секс символ на българското кино говори открито за решението си да се занимава с тази професия, за сблъсъка му със Стефан Данаилов, за нападките от страна на Калин Сърменов, за любовта и жените, които са с него заради славата, за екстремната му страст и честите визити в "Пирогов", за скандала между Диана Димитрова и Юлиан Вергов, както и за много други лични и житейски истории, които безспорно ще ви докоснат и ще ви накара да го заобичате още повече.

"Никога не съм мечтал да стана актьор. Голямата ми мечта беше да стана лекар, но като един от най-слабите ученици от випуска се разбра, че лекар от мен няма как да стане. Всъщност, аз бях записал да уча философия в Софийския университет, когато реших, че актьорството е професията, с която искам да се занимавам", признава си той.

И допълва: "Два пъти кандидатствах в НАТФИЗ и ме скъсаха на трети кръг. Бях се отказал да пробвам, но разбрах, че Стефан Данаилов се готви да вземе последния си клас. Дадох си сметка какъв шанс е това за мен. От мои приятели в горните класове бях разбрал, че той харесва високи и добре сложени мъже. Бяха сигурни, че ще ме избере. Кандидатствах и съответно бях приет. Той се опитваше да ни предаде по-скоро чисто житейски уроци и съвети. Искаше да остави следа за себе си чрез нас".

"Мразя наглеците и подлостта. И колкото по-голям става мащабът се превръща в рецидив, някакво престъпление. Това е малко като рака - трябва да го хванеш навреме и да режеш, за да не се разраства. Затова реагирах така остро на подигравателните думи на Калин Сърменов. Днес съм аз, няма да обърна внимание, защото за мен той не е критерий, но ще му позволим да правим каквото иска. А не трябва. Аванта на наглеците не пускам.

Влязох в "Откраднат живот" през 2019 година и Юлиан Вергов не беше вече част от сериала. Не знам какво се е е случило между него и Диана Димитрова. На мен първите ми сцени бяха с нея. Тя присърце взе моето участие, взе ме под крилото си, въведе ме, тъй като нямах никакъв актьорски опит пред камера. Изключително колегиална е и не мога да кажа нищо лошо.

Парите и щастието нямат равен знак. Това, че изкарваш много пари, не те прави щастлив. Известността също не те прави щастлив. В основата на човешкото щастие се крият качествените социални връзки. И ако няма такива, колкото и пари да имаш, няма как да си щастлив. Не говоря да бъдеш и крайно беден, защото и тогава няма как да бъдеш щастлив. Не знам кои от момичетата, с които съм излизал са били с мен, заради самият мен, а не защото съм популярен и са искали да си начешат егото. Имал съм такива ситуации, в които излизам с момичета и в последствие разбирам, че си имат приятел, а мен ме използват, за да се похвалят пред приятелки. Не ми е ставало приятно и след два такива случаи доста се затворих и станах много мнителен", признава открито Филип Буков в подкаста "Не съм такъв човек".


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Късмет
  • 3 дедо Флашко

    3 0 Отговор
    Не бих го заобичал"още повече",не си падам по мъже.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Офанзивен дефанзиф

    9 1 Отговор
    Голямата му мечта била да стане лекар... А пък станал секс символ! Направо ми разби сърцето! Ами да беше станал лекар - секс символ, някой да те е спрял? Ама много учене, нали?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Колко и на кого

    14 2 Отговор
    се плаща за да се афишира някой олегофрен за секс символ?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мисля

    7 1 Отговор
    А кой му каза,че е секс символ?

    Коментиран от #11

  • 11 предполагам

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Мисля":

    Жените
  • 12 Соваж бейби

    1 0 Отговор
    Симпатично момче ама чак пък
    секс символ не е толкова секси.Има страхотен глас ако става или някой реши да го слож и за дублажи на чужди филми на български най вероятно може да стане глас номер едно .Иначе много тъпа тема за разговор приятелите му са били двойка мазохисти така се възбуждат докато се нараняват .
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Баце Вадо

    3 0 Отговор
    Мноо нежен туй момче
  • 15 Малеее

    0 0 Отговор
    Как ви Вени пак е пощтръкляла. Убавец и се е преискал!