Last news in Fakti

15 Юни, 2023 15:57 11 757 5

4 токсични зодии, които постоянно нараняват близките си

  • близки-
  • токсични-
  • токсични хора-
  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • наранявания

Следните представители на зодиака лесно се палят и искат да контролират всичко

4 токсични зодии, които постоянно нараняват близките си - 1
Снимка: Shutterstock

Четири зодии могат да бъдат много токсични. Тези представители на зодиака са злопаметни, обиждат, бързо и лесно се ядосват, склонни са да се намесват в живота на другите. Харесва им да контролират нещата, да командват, винаги всеки да се съобразява с тях. Така дори без да осъзнават, нараняват близки, любими и приятели. Ето кои са те, според „Times Of India“.

Овен

Те са познати със своята увереност и решителност. Понякога може да станат леко арогантни заради тези качества. Състезателни са, искат винаги да са първи и да побеждават, така пък стават агресивни. Все едно не проявяват съчувствие и състрадание. Лесно избухват, обиждат околните, понякога нарочно ги дразнят и тестват границите им. Не се интересуват от чувствата на хората до себе си.

Близнаци

Често се казва, че те са хора с 2 лица и това е вярно. Харесва им да объркват другите, редовно не показват истинската си същност, манипулират. Понякога са непоследователни в поведението си и не може да разберете какво наистина мислят. Игриви, палави, харесва им да са леко злобни. Обичат клюките и така не могат да пазят тайни. Не се отдават напълно на връзките и нараняват любимите си хора.

Скорпион

Напрегнати са, страстни, свирепи и винаги мистериозни. Прекалено чувствителни са и приемат всичко навътре и сериозно, така не могат да контролират и балансират емоциите си. Стават ревниви, искат да притежават любимите хора, много подозрителни са и могат да ви наранят с думите си и недоверието си във вас. Понякога манипулират, за да получат своето. Ако някой ги е предал, отмъщават и стават опасни.

Козирог

Големи работохолици са, много амбициозни, решителни. Успехът е тяхна основна цел, преследват го на всяка цена и искат да са първи в работната сфера. Този работохолизъм им вреди. Така те пренебрегват личния си живот, връзките, близките. Сякаш не се интересуват от техните проблеми и не им отделят време. Нараняват ги, омаловажават техните амбиции и проблеми, не ги изслушват. Освен това, Козирозите държат да командват и контролират. Обиждат лесно, ако не покривате изискванията им.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не и не

    21 7 Отговор
    Очевидно днес основната тема са зодиите - само, че всяка една статия и изсмукана от пръстите ОГРОМНА ГЛУПОСТ и тъпня! И аз мога да натракам 10 статии за зодиите и всичките ще са "верни"...а някои мисирки взимат пари за това! Смятай!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Козирог

    2 20 Отговор
    Истината е в парите и американската банка всичко друго е лъжа и измама..живот няма жени няма семеиство няма децата са камък на шията правете пари
  • 3 Дрън дрън та пляс

    5 6 Отговор
    Овен винаги ще е на върха в тая класация

    Коментиран от #5

  • 4 дф5фд

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Не и не":

    За Овена и Скорпиона е вярно.
  • 5 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дрън дрън та пляс":

    Познавам жена овен - няма такъв инат, братче. Логиката й е враг. Животът й се управлява от "искам, пък", както и "аз съм най-умна и всички други трябва да ме слушат". В действителност не може да раздели сламата на две магарета.