Last news in Fakti

29 Юни, 2023 10:44 3 902 5

Звезда от "Спасители на плажа" е неузнаваема (СНИМКИ)

  • спасители на плажа-
  • никол егерт-
  • неузнаваема-
  • промяна-
  • преди и сега

Актрисата изигра Самър Куин в трети и четвърти сезон на сериала

Звезда от "Спасители на плажа" е неузнаваема (СНИМКИ) - 1
Снимка: Twitter

Никол Егерт изглеждаше съвсем различно от времето на "Спасители на плажа", когато беше видяна навън за първи път от 18 месеца насам.

51-годишната актриса беше забелязана да се занимава с домашните си задължения в Лос Анджелис, като изглеждаше, че разчиства гаража си с помощта на една от дъщерите си.

Никол избра небрежно облекло за ежедневието си, като носеше огромна кафява тениска и светлосиво долнище. Русата коса на Никол беше разделена на среден път и имаше лек оттенък на сиво.

Актрисата изигра Самър Куин в трети и четвърти сезон на "Спасители на плажа", където играеше заедно с Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън, припомня vesti.bg.

Въпреки славата си Никол решава да обърне гръб на холивудската си кариера. Преди няколко години тя изпадна в тежки времена и според сведенията е натрупала огромни дългове, което я принуждава да обяви фалит.

По-късно Никол се съвзема и през 2014 г. обявява новата си кариера като шофьор на камион за сладолед.

Майката на две деца вече е разказвала за участието си в "Спасители на плажа", тъй като според нея в договора ѝ е имало клауза, според която е трябвало да следи за фигурата си, докато участва в сериала.

"В договора имаше клауза, според която не можеш да качваш или сваляш пет килограма. Бях на 19 години. Теглото ми не се колебаеше. Дори не тренирах", казва тя по време на интервю с Опра Уинфри.

Никол добави: "Изобщо не се възприемах като секссимвол. Чувствах по-скоро последствията от това, защото не съм и никога не съм била... и далеч не съм глупава."

Никол се е появявала в цял куп други телевизионни предавания, сред които "Кой е шефът?", "Чарлз в час" и "Ти Джей Хукър".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    18 0 Отговор
    Нормално, вече не е на 19г.

    Коментиран от #2

  • 2 ПросТо

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ами":

    Просто по-рано е сбъднала американската мечта - да станеш мин. 100 кг... но зад лъскавите неща - винаги се крие: алчност, егоизъм и желание на всяка цена да печелиш повече... добре дошли в Америка на мечтите, нищо че демо версията и беше 70-80-те години и уж друго искаха тогава.
  • 3 гуньо простия

    2 1 Отговор
    Тя е спасителката, тя е спасителката, тя е спасителката на плажа. Но свърши се тая я-йо
  • 4 Готин

    0 0 Отговор
    Тази дама бе еталон за перфектна визия. На двадесет години са перфектните "пресни парчета месо" за "хищните хиени". След това,на боклука. Та е било и така ще бъде. Просто славата си има цена и то висока. Търсите богат "чичко" но той ви търси само като свежа мръвка. Да си го знаете какво следва , "хитруши"

    Коментиран от #5

  • 5 ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Готин":

    С чичковци не се занимаваме. А "готините" за какво ги търсят?