Last news in Fakti

1 Юли, 2023 11:34 14 841 32

Веселин Маринов си купи имение с парите от "Капките"

  • веселин маринов-
  • хонорар-
  • като две капки вода-
  • имение

Естрадният певец е закупил имота с инвестиционна цел

Веселин Маринов отлично е осребрил тлъстия хонорар, който прибра като жури в последния сезон на „Като две капки вода“. Крупната сума певецът от Полски Тръмбеш е инвестирал в скъп имот в затворен комплекс край Разлог, пише вестник "Ретро".

От няколко години насам изпълнителят на „Горчиво вино“ и актуалната му половинка Веселина обитават алпийска къща в същия комплекс, разположен в подножието на Пирин. Сега Веско е закупил съседна къща с изцяло инвестиционна цел. Двамата с жена му вече отдават луксозната вила под наем на всеки, който има желание и достатъчно дебел портфейл, за да почива насред чист въздух и красива природа. Нощувката в покоите на Маринов струва около 500 лева на вечер, като при проява на интерес за дългосрочен престой от страна на клиентите хазяинът бил готов да се пазари и да прави промоции.

Жената на естрадния певец дори се е постарала да пусне реклама на имота в социалните мрежи, като именно тя отговаряла за резервациите и посрещането на гостите. От снимките се вижда, че новата къща, от която ВИП двойката ще печели баснословни суми, е почти идентична с тази, която те обитават. Алпийската вила е построена от камък и дърво. Разполага с един етаж, невероятна веранда и двор с гледка към планинските върхове. Вътре е напълно обзаведена и оборудвана. Има трапезария, хол, кухня, две спални, самостоятелни санитарни възли и градина. В нея пък луксът се допълва от каменна камина, шезлонги и релакс мебели. Домакинята Веселина е направила имота още по-уютен и е засадила десетки цветя.

Запознати издават, че за невероятната вила певецът е броил близо 1 милион лева, част от които изкарал от сеирите на негов гръб в „Капките“. Още толкова той пръсна, за да купи същия тузарски имот и за себе си, преди кризата да го удари. Естрадният ас е сред звездите, които най-често се оплакват за финансовото си положение след Ковид-19, но в същото време се шири в невиждан лукс. От началото на пандемията певецът се жали, че е изпаднал във финансов колапс и му се наложило да съкрати целия екип на фирмата си, както и балета си, за да се справя с разходите.

Цялата му концертна техника била на кредит, а загубите от двегодишната сценична пауза буквално изпразнили джобовете му. В същото време обаче прави завидно големи имотни инвестиции и е подсигурил на половинката си, която е бивша сервитьорка и не работи, живот като на арабска принцеса.

Освен двата имота в Разлог Веско притежава и огромен апартамент в Студентски град в София. В жилището до НСА той и жена му отсядат, когато са по работа в столицата. Неотдавна Маринов подари апартамент и на единствената си дъщеря Йоана, която го дари с внуци близнаци преди 2 години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има

    49 1 Отговор
    ли вътрешен асансьор както при другаря му ?

    Коментиран от #2

  • 2 За аснасьор

    65 1 Отговор

    До коментар #1 от "Има":

    не знам, но нека т.н. журналистка да научи какво е ИМЕНИЕ. Примери по света - бол. Може да започне от именията на холивудските звезди и да свърши с най-често цитираното Маре Лаго на Тръмп. Няма как в затворен комплекс да има имение. Явно тя счита, че да гледаш в паничката на другите е нейния талант...Друго, освен простащина на току-що прогледнала - не видях

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пурко

    57 6 Отговор
    Тъжни времена за Веско Потния. Вече не го викат да дере гърло за ГЕРБ, нито за БСП, където се потеше години наред... И Цвъко го няма да му поръча песен в прослава на родната полиция.. Еми то не остана кой да го слуша.
  • 5 ПРОСЯК

    61 0 Отговор
    ТОЯ ДЕТ СЕ РЕВЕ ЧЕ НЯМА ПАРИ ! ПФУУУ! ВЕРВАЙТЕ МУ!
  • 6 Фифи сладката

    40 3 Отговор
    В Полски Тръмбеш да намериш таралеж.
  • 7 Тони

    53 6 Отговор
    Тоя е голям противяга.
  • 8 При

    28 1 Отговор

    До коментар #2 от "За аснасьор":

    летва Полски Тръмбеш - "имение" !
  • 9 Противна

    45 8 Отговор
    Веско е противна герберскса цифка. Помияр.
  • 10 кабел

    29 4 Отговор
    Изпотен двор с мокър асансьор,като на Цецор апартаментор.
  • 11 Павел пенев

    38 6 Отговор
    Кой раздава тлъсти хонорари на бездарници?
  • 12 Материалът ми ще изпоти

    10 0 Отговор
    Веско маринов
  • 13 зевзек

    31 2 Отговор
    когато бате Милко Мустака си купи имение, всички знаят че ще го напълни с пиленца вътре, когато Митьо Пищова си купи имение, следва завъждане на тълпа млади агънца, когато Веско си купи имение, ще го напълни със сълзи, въздишки и спомени, а в паузите, ще има и много пот в градината
  • 14 Дъждобран

    19 1 Отговор
    "Родната полиция" на Цецо златното ухо плащаше повече.
  • 15 Артилерист

    29 7 Отговор
    Веселин Маринов е добър певец, но в капките се видя, че не е интелигентен. Изглеждаше дребнав, напрегнат, уплашен, комплексиран да не се пошегуват с нещо с него водещите. По-добре е за него да си пее песните и да не си отваря устата, че се разбира. По принцип не гледам тази телевизия и подобни предавания-голямо лигавене пада-но докато вечерям трябваше да се съобразя с болшинството...

    Коментиран от #28

  • 16 гост

    30 0 Отговор
    Не знам кой ви е учил на аритметика , ама 500 лева на вечер за имот за милион си е живо набутване !! И щял да взима баснословни суми , хаххаа !! Ми ако ще да се скъса от реклами повече от 100-120 нощувки в годината няма да има !! Толкова е лимита на най- оборотните хотели и къщи в България !! Което ще рече 50-60 000 ПРИХОД , от който трябва да приспада един куп разходи плюс данъци , щото точно него ще го гледат под лупа !! И накрая ще му останат 25-30 бона годишно в най- добрия случай , които " половинката " му ще профука по козметици и за парцалки и ще иска още даже !! А милиона дето го е дал няма да го види никога , да не говорим , че след 15-20 години ще го е изяла инфлацията , а за тая вила я му даде някой 200-300 000 , я не !! Питайте в Банско на колко купуваха преди 10-15 години и на колко продават сега , не могат си плати парите за мебели дето са дали , не апартаментите !
  • 17 Винаги

    34 5 Отговор
    съм се чудил с какъв акъл хората си купуват имоти в Банско или Разлог. Това са две кравешки села(ах, простете-градове) и нищо повече.

    Коментиран от #29

  • 18 яяя

    15 3 Отговор
    ЕЕЕЕми така е, който пее Родната милиция, пардон полиция ни пази, винаги има милиончета за ккаво ли не. Иначе не знам кой му ходи на концертите, пък и пари да дават пр тия ниски пенсии?!
  • 19 ИВАН

    22 1 Отговор
    Тия капки някой гледал ли ги е - браво, герои сме българите, щом и капките успяваме да изгледаме ..
  • 20 Име

    17 0 Отговор
    Яко се перат пари през такива предавания!
  • 21 Без име

    22 0 Отговор
    Ако Веселин Маринов не беше с ъс селско излъчване, може би нямаше да е така неприятен. Все пак пее доста добре. Но... уви! Дори след толкова години пребиваване в столицата, селянията си е останала-както в поведението, така и в говора му. Сравнете го сОрлин Горанов и направете разликата!
  • 22 Мда

    12 0 Отговор
    Простотията и алчността човешка,са безгранични!
  • 23 Мда

    16 3 Отговор
    Не само излъчването му е селско,но и пеенето му е такова! Селско,без грам вкус! Пее като магаре на мост
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Кавалерист

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "Артилерист":

    Трудно е да се издържи на просташките шеги на Рачков, особено ако не си простак. Този разлигавен петел няма никакви задръжки в "шегите" с всички членове на журито нито елементарно чувство за уважение към другите. Мята се по сцената като пиян пумпал и избива комплексите си на малко човече.
  • 29 Знайко

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Винаги":

    Селата са си хубави, природата е красива, въздуха е кристален, има лифтове, има писти, има пътеки, има високопланински резерват...кво не ти е ясно? Който няма кинти за Банско, отива в Добринище, а който няма има повечко кинти си наема вила над Разлог , с южно изложение и по-далеч от зяпачите!
  • 30 Съгласен съм,

    7 0 Отговор
    че и Разлог, и Банско са много смотани градове. Да оставим и това, че хората са чепати и прости и говорят така, че нищо не им се разбира. Това български език ли е изобщо?
  • 31 Сериозен

    0 0 Отговор
    Защо Веско,а не Веселин,от неуважение ли?
  • 32 До Сериозен

    2 0 Отговор
    Защото е смехотворен.