3 Юли, 2023 07:00 5 576 0

Дневен хороскоп за 03.07.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Девите са на романтична и мечтателна вълна

Дневен хороскоп за 03.07.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден да се замислите за собствените си постижения, начинания, признанието, което получавате. Промяна, ръст, търпимост, зрелост това са ключовите думи за днешния ден.

Телец

Откривайте и изследвайте нови светове, неща, които не са ви били достъпни до скоро. Важното е да гледате на нещата в мащаб, а не на "парче".

Близнаци

Експериментирайте с живота си, преодолявайте собствените си граници. Промяната е интересна и плашеща едновременно. Рискувайте да я поканите в живота си.

Рак

Ден за сътрудничество с околните. Слушайте повече, говорете по-малко. Не правете изводи на база емоциите си, съвсем лесно може да се подведете. Просто дишайте бавно и премисляйте думите си.

Лъв

Имате да свършите толкова много неща, че не е ясно дали ще ви стигнат 24-те часа на денонощието. Не прекалявайте все пак, степенувайте си задачите и не разпилявайте енергията си в празни приказки. Физическата ви батерия има нужда от презареждане.

Дева

Днес ще сте на романтична и мечтателна вълна. Слушайте интуицията си, но не забравяйте, че сте разумни същества и мислете с главата си. Ще имате нужда от естетика и красота, така че - създайте си ги.

Везни

Понякога програмите от детството изплуват на повърхността и объркват всичко, което сте си мислили за себе си. Важното е да приемете нещата и да не се обвинявате излишно.

Скорпион

Днес е ден само за почивка и пътешествия, но може би трудно ще успеете да убедите шефовете си в този факт. Умствените занимания няма да са особено спорни и по-добре да не се занимавате с неща, които изискват вглеждане в подробностите, защото ще се наложи да ги правите няколко пъти.

Стрелец

Не се опитвайте да делите нещата или пък да ги групирате, просто ги приемете в тяхната цялост и свързаност. Това ще е интересно предизвикателство за днес, но със сигурност ще ви се отдава.

Козирог

Добрата организация е от съществено значение днес. Не се разпилявайте в приказки и планове за необозримото бъдеще. Бъдете гъвкави и не отдавайте съществено значение на абсурдите около вас.

Водолей

Трудно ще се активизирате за каквото и да било, отдадени на мечти и планове за бъдещето. Колкото и да ви юрка някой, вие ще се чувствате някак далеч от ежедневието. А може би наистина трябва да избягате някъде от всички задачи.

Риби

Дайте си сметка колко много възможности за избор се отварят пред вас в живота и си дайте сметка какво наистина искате. Вашият вътрешен стремеж към промени ще ви покаже правилния път.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА