Last news in Fakti

4 Юли, 2023 12:58 2 307 0

Джон Сноу от "Игра на тронове" стана баща за втори път

  • кит харингтън-
  • роуз лесли-
  • игра на тронове-
  • актьори-
  • бебе-
  • семейство

Роуз Лесли и Кит Харингтън посрещнаха второ дете

Джон Сноу от "Игра на тронове" стана баща за втори път - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорите от "Игра на тронове" - Кит Харингтън и Роуз Лесли увеличиха семейството си с още един член, информира "Page Six".

"Щастливи са, че си имат момиченце", споделя близък до двойката, цитиран от dir.bg.

Харингтън и Лесли са заедно от 2011-а. Двойката се запознава на снимачната площадка на сериала на HBO и там се и влюбват. Шест години по-късно сключват брак. По-рано същата година стават и родители, но не са разкрили името на момченцето си. През февруари номинираният за "Еми" Кит разкри, че съпругата му Роуз е бременна с бебе №2 по време на интервю за "Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Докато течеше първата бременност на Лесли актьорът "летеше в облаците", при втората такава обаче той бе "ужа́сен".

Макар че малкият му син все още не разбира, Харингтън и Лесли се опитват да го подготвят за "шока на живота му", че ще се сдобие с братче или сестриче. В интервю звездата от "7 дни в Ада" обясни как е протекла подготовката: "Посочваме корема на Роуз и казваме: "Бебето на мама". А той сочи към корема си и казва: "Моето бебе".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА