Last news in Fakti

9 Юли, 2023 17:03 9 645 7

Боби Ръгбиста замени Никита с друга силно тунингована силиконка (СНИМКИ)

  • боби ръгбиста-
  • борис борисов-
  • ръгбист-
  • силикон-
  • тунингована-
  • татуировки-
  • никита джонсън

Новата половинка на Борис е пищна татуирана шведка

Риалити героят от „Биг Брадър” Борис Борисов, по-известен като Боби Ръгбиста си има нова силиконова изгора. Спортистът не може да се нахвали с любимата си и двамата са неразделни, видя „Уикенд". Блондинката се казва Тимеа Хороват и е шведка. Мадамата има страшно много корекции по лицето и тялото си, както и солидно количество татуировки. Видът ѝ предизвиква доста подигравателни коментари, които Боби усърдно трие от профилите си в социалните мрежи.

„Хубаво момче е, здраво, стройно, спортист. Как може да си пада само по такива жени?! Тимеа става за секс извращения, но не ѝ за сериозна половинка. Видът ѝ е гротеска", коментират последователи на Ръбиста.

Публикация, споделена от Boris Borisov (@boris_shark)

Риалити героят и силиконката са заедно от 2 години, като миналото лято спортистът я е довел в България и я е запознал с родата.

Борис има доста странен вкус за жени. Преди Тимеа негова известна възлюбена бе друга риалити героиня - Никита Джонсън. Татуираната българка спечели „Биг Брадър" през 2015 година. Никита и Боби живееха заедно в Швеция, където имаха студио за татуировки. Двамата дори се сдобиха с мечтаното жилище в Банкя, където плануваха да живеят през лятото, когато се приберат в родината, пише "Уикенд".

B началото на пандемията се появиха слухове, че Никита и Боби са сложили край на отношенията си. Двамата така и не коментираха защо и какво се е случило помежду им, но Боби изтри всички снимки с бившата си социалните мрежи.

Мъжагата не си губи времето и набързо замени Джонсън с по-младата Тимеа. Те са се запознали в студиото за татуировки, което Боби държи в Швеция.

Мачото в привлечен от провокативната ѝ визия и двамата започват връзка, която е паралелна за Борис. Това не се харесва на шведката и тя бързо му поставя ултиматум - или да избере нея, или да остане с Никита. В крайна сметка Боби предпочита по-младата мадама и слага край на отношенията си с Никита Джонсън.

Спортистът изглежда щастлив с Хороват, която може да се похвали със завиден бюст, който върви няколко крачки преди нея. У нас Ръгбиста стана известен покрай връзката си с Лили Клюкарката, която започна още докато бяха в къщата на Големия брат.

За Боби се говори, че притежава огромен опит с жените и има с с какво да ги впечатлява. Явно мачото си пада само по тунинговани дами с бюстове над 140 см, огромни изкуствени устни, много татуировки и още куп корекции.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 0 Отговор
    Златотърсачка Но и Егнто Не Прощава
  • 2 От кое

    18 1 Отговор
    село е ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Загорял селски ерген

    4 0 Отговор
    Никита свободна ли е вече ........
  • 5 Болни

    3 0 Отговор
    мозъци. Оп, без мозъци.
  • 6 ......па

    2 0 Отговор
    Човекът си пада по плашила,това говори много какъв всъщност е той.
  • 7 Курт

    1 0 Отговор
    Да не е тунингован швед