Last news in Fakti

11 Юли, 2023 13:45 2 659 8

Анита Мейзер заговори за смъртта и погребението си

  • анита мейзер-
  • смърт-
  • погребение-
  • предсмъртно писмо

Скандалната миска иска да увековечи паметта си с чешма

„Получих съобщение на телефона си, че кръвните ми изследвания не са добри. Не съм и очаквала да са при цялата токсикация на организма ми, който едва ли скоро ще успея да изчистя, след като махнах спукания силикон. Но се усмихвам, защото никой не обича намръщени хора, нито пък да му се оплакват.

Това споделя скандалната миска Анита Мейзер под снимка, на която изглежда в топформа, отслабнала и с естествените си гърди.

„Реших да съм добре поне на снимките, а какво ми е на душата и какво ми е здравословното състояние никой не го интересува реално с микроизключения“, допълва Мейзер.

След като претърпя поредица от „изчистващи“ операции на гърдите и ги махна изцяло, бившата миска остана да живее в Щатите, като вече прави преходи и е на крака.

Мислих си за смъртта доста пъти. Ако Господ не ми беше изпратил ангелите и не бях получила помощ, сега вече щяхте да сте ме забравили. Но всеки, който влезе под земята, е жив в съзнанието само на онези, които са го обичали или мразели истински“, философства Анита. Тя дори мислила за смъртта, ако я споходи, и как би искала да си отиде от този свят. „Искам моят прах да се разпръсне на местата, които обичам – около вода. Освен това реших, че искам да направят красива чешма от мое име за вас и всеки, който си напълни вода оттам, да си спомня за мен, да отпива от моите „минерални сълзи“, пише Мейзер. Освен за чешма на нейно име тя мислила и за пейка в Морската градина на Варна. „И като седне някой да почине, да му е комфортно, а който ме мрази, да не сяда…“, завършва миската.

Преди месец скандалната Мейзер пусна в Инстаграма си прочувствена молба към всички свои приятели да ѝ помогнат със сума, за да се оперира, тъй като силиконът ѝ се спукал и всяка минута ѝ е ценна.

„Моля ви, ако не се оперирам, ще умра, помогнете ми да събера цялата сума, която е непосилна за мен – 18 900 долара“, изплака Анита.

Тя живее в САЩ, във Флорида, и по думите ѝ спи при приятели или в колата си и получава ваучери за храна от различни заведения, с които прави бартер срещу реклама в Инстаграм. „А те ме хранеха и поиха безплатно. Но вече няма как да правя и това, срамувам се, че ви го споделям, но нямам избор“, сподели Мейзер, припомня „България днес“.

След призива ѝ двама се отзоваха с дарения – Митьо Крика, който живее от години в чужбина, и дъщерята на актрисата Искра Радева – Елена.

„Благодарна съм на всички“, сподели след операциите Анита. В Щатите тя живее сама с кучето си Тита.

Повече не бих си сложила силикон, заради него имам безброй усложнения. Тровил е органите ми с години и чак сега се разбира какви странични ефекти има и колко е токсичен“, споделя тъжно Анита Мейзер.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спукал се спукал

    19 0 Отговор
    Пари нямала за операция, няма ли 2 долара да го върже със свински опашки да не тече! Поне на свинските опашки им разбира!
  • 2 Именно

    10 0 Отговор
    Чешма?!
    Защото постоянно тече и е мокра ли?
  • 3 Сила

    13 0 Отговор
    После ми кажете, че нямало провидение.......рано или късно то те застига
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Копейкин

    8 0 Отговор
    По добре е кенеф на магистралата