Last news in Fakti

16 Юли, 2023 09:32 2 101 7

Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите негативни действия

Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Рак до 07:41 ч. на 18 юли

При Луна в Рак се изявява цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:14 ч. на 16 юли до 05:10 ч. на 17 юли

Хармоничен и светъл ден, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Всичко, което досега е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

Молитвата и покаянието сега действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена. Болестите започнали в този ден не са опасни. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна. Подходящо за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

Секс - на прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства, съветва Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    Бъдете Добри Хора
  • 2 Дрън дрън та пляс

    4 1 Отговор
    както е казал народа - ненаказано добро няма

    Коментиран от #5

  • 3 Венелина има много голям късмет

    2 1 Отговор
    Един клошар идка да се омъже за нея, на това се казва късмет всички и завиждат
  • 4 Венелино от къде го извади

    1 1 Отговор
    Тоя късмет голям клошара те чака
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дрън дрън та пляс":

    Извинете но и лошото се наказва има Бумеранг Карма Съдба КРЪГОВРАТ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пешо Кюстендилецо

    1 1 Отговор
    Окей, днеска обезателно че пръ цам